Monday, November 2, 2009

Seronok

Juz nk bgtau...weekend lepas adelah yg TERBAIK!!!! hahahahaa

sebab....

seronok dpt berkumpul ngan geng2 sehati berdansa..ahaks... oppss geng2 mase tym kat dungun...as usual yang ade Aku, Eiy, nurul, Farah the pengantin, Lubna, R-yern & Mona [asal ade 9 org..tp..kan dah kate...as usual..yg 7org ni jek yg sentiasa ade if ade gath ke ape ke...kan..hehhee..yg xdek dlm list tu abaikan jek]

even aku smpai ketika majlis nk berlangsung kan..tp happening nye mmg tak terhingga...mmg xdpt lah nk abiskan gossip...tp syukur sbb hubby farah kasik chance kami teros bergosiip malam ahad tu dengan rela hati menjadikkan umah mereka as port kami yg masih tgl iaitu aku, nurul, eiy & fara tok teros bergossip..yang fara tu plak...mmg xberubah even dah jadik isteri org...nurull..relax jangan nanges ok..kalo ko nanges nnt aku nk nanges jugak..sbb nye...even dah 4org kawen..tp yg fara ni paling terasa lah kehilangan geng bujang kan..hope Fizi akan maintain sporting & fara maseh berkelakuan seperti bujang jugak..xdeklah kami terasa ke ape kan..akan kehilangan seorang geng bujang..tp nurul..kite kene maintain kebal ok!

thanx jugak kat suami2 kowang yg sangat sporting melepaskan sehari dua utk isteri2 mereka berjimba ngan geng2 lame...bukan selalu kan..but mmg best lak suami2 kowang ek...sbb xsuke menyibok di kala kite bergossip..ke mereka malas nak melayan or xsaNGGUp nak dengar gossip kite yg maha lagha...keh keh keh...

tp seyes teringat..dr zaman kat kolej pantai smpai le ke redang ek...uall rocks ok!

& tetibe teringat mase lubna kawen sbb dia yg memecah kan tradisi tukar status dr bujang ke alam perkahwinan ni...kan..seyes mase tu mmg ramai antara kite yg menitikkan air mate..termasuk guewe,,,sedih+ gumbira tgk membe bahagia...sedih sbb takot kitaorg akan makin berjauhan..tp tu lah..suami mereka ni sporting...tah mcm mane plak naseb aku akan dtg kan..wallahua'lam..redha ajeklah kan...

back to da story, Mona nye majlis awal dec ni..xsabar nk berkumpul lagi..paling syiok..aku yg mamai mlm td sbb dah tertido awal dek kerana kepancitan kan...tersedar wonderpet aku berbunyik..hahahahaa

sms dr fara berbunyik begini " kawan2, fizi ckp u all sume dijemput berkampung kat umah saya mase kenduri mona nnt..hore..seronot.." aku yg mamai tu sempat kate...horeyyyyy!!!!!!!!! & teros smbung tido..hahahhaa Fizi....ko mmg best! thanx a lot sbb jadik terlampau sporting..keh keh...lagi sebulan kami akan berkumpul lagi..hope jgn lah aku ade hal laen kan..kang byk gossip aku terlepas lagik! hehehehehehee

tapi terharu ngan Lubna sbb pengorbanan dia yg suppose exam pd hari sabtu tu kol 4.30-6.30pm..tp kol 2pm masih kat cheras..dah lah exam kat Kuala terengganu..& seb bek mmg nasrul F1 terhandal hari tu...seb bek kak peace xmuntah hijau..hehehe..& great to know yg Kak peace selamat menduduki exam even sampai kol 7pm...hehehe alhamdulillah & thanx to penjaga exam sbb bg peluang even my fren sampai lambat...



to Fara & Fizi..Selamat Pengantin Baru [sila nyanyi lagu Selamat Pengantin Baru skali..baru dpt feel nye] & hope ikatan ni akan berkekalan selamanya...amin


weols termasok....amy [ye ke...tah lupe plak name bdk yg pegang anak dia tu...hehehe]
sob sob tym ni kak peace dah balik ganu...


ok layan kan gamba 2 ketui ni...

Nota kaki: xsabar nk tunggu mona ngan abg botak bersanding..hahahahhaaa [matilewakukenehempuknganmonanantisbbmengutuksidafikekekekee]

6 comments:

saifurudin said...

haish bergooooooosip je kejeh! .. huhu

Yun said...

jeles lah tu,...

weh aaron..membe aku kem salam..
sume kate ko adik aaron..hahahahaa

ayuniza said...

ha,,ha,

still x berubah korang,,,tp yg superb berubah,,,lubna lor,, aku puas tenung 2 kali br perasan siut,,, hati gumbira tuhhh,,,

saifurudin said...

cheh .. banyak lah ... haish .. ssh tul ar mcm nih ..

Yun said...

ija: hehehe tu lah kami...berubah size aje...len2 totap same..keh keh

sepul: sudahhhh lahhhhh...dengki sungguh xdpt join sekaki bergosip!

Anonymous said...

yunzzz....

aku hampir menitiskan air mata tadi time bace blog ko ttg kite...gosip gosip n erus gossip...arap2 kita dapat rezki kawin ngan laki yang snggup tinggalkan kita tuk seminit terasa bujang...hehehe...

looking fwd nak jumpe tyme mona tawin....tak sabar nak updates gossip...

btw na tak dapat nak datang exam katernye..tapi i've got a story behind...so check it out k...

xoxo
c yah...

(rase tak cam gossip girl versi malaysia...ceh berangan serena...hehehe)

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...