Tuesday, October 6, 2009

Sakan Raya @ Rumah Nisrina

Sekembali aku ke sarang di tingkat 11 nun jauh di angkasa kerinchi itu pd waktu magrib kerana acara makan2 di rumah Ila telah selesai...mlm nye puler....disebabkan nk jumpe si Ethong tok menghantar sekut raya dia...kitaorg berpakat nk serang umah Yam pulak....

ok b4 gerak shah alam...sempat lah dok kaco puding jagung...kang terlupe..mau kene smash ngan GGO kan..hahahahaa...seb bek teringat..kalo idak..mau berasap lah telinge....Janji tinggal Janji gitew..keh keh...

makanya dlm kol 9.15pm aku gerak ke shah alam...sampai ngam2...tp ethong maintain lambat lah kan....cett kene tgu jugak lagik!

dah berkumpul xramai mcm tu pon happening jugak... sambil lepak2 makan kuih raya jek sambil layan cerekarama..tp aku sebok melayan kerenah cik kak kecik tu... rase cam best plak [mmg best pon]..sbb tgk dia nk beraksi depan camera...hehehe kire dia dah ade aura gedik nak berposing..sbb nye..dah reti nk jungkit2 bahu..senget kepala vagai...senget2 badan lah...mcm2 lah....mmg kelakar..tp sgt sweet ngan aksi spontan dia tu..siap landing2 atas lantai sambil senget2 kepala lagi...

haiyooo nisrina...Mama Yun udah xsabar ni..lets photoshoot cepat...hadoiyaiiiiiii....

kalo gini gayanya, mmg lah wat aku asik ke sek.8 jek tgk perkembangan dia....huhuhu...comei amat ok!

yang pasti kompem ibu & abah ko..naik "bo-ring" tgk muke mama yun ko ni bertempek kat umah korang...hahahahaa

Jungkit bahu [mane tah dia belajar....:)

senget-senget ni ape tah dia nak buat..
lom dapat gaya lagi..
xpe Nisrina..prektis make prefect ok!

ni duduk plak..
ni kene kasik sopan sket lah
ater nk tunjuk kat bakal mak mentua kn kn

otherssss
[Ibu kate ni baju kurung raya taun lepas...taun ni baru muat2..hehehe 2bln lagi..xleh pakai dah aku rase..hahaha]

Nota kaki: bende aku masih failed...tidokan budak kecik ni..xreti aku nk nyanyi lagu ape..hahahaa

No comments:

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...