Skip to main content

Sakan Raya @ Dewan Felda

Cerita dah basi....

sebabnye... cerita ni terjadi pada Khamis minggu lepas... aku menunggu gamba dr camera Murni..tp cam lambat lg nak dpt..maka layan kan gamba dr camera Sharna jek lah..hehehe

Ok, diz year....company aku wat Jamuan Raya kat Dewan Felda..jauhkan? yolah jauh lah dr opis aku tu...erm aku sebagai staff yg setia...ikot kan aje ...huhuhu

makanya, jauh lah aku makan TGH tu..ahaks...

ok sila layankan gamba2 aku yg dah terlebey lemaksssss itew ok...seyes bencik nak tgk! buwekk..tp dah tu rupernye..buruk pon buruk lah....janji bukan beruk udah!....

ok....Ade aku kesah? hahahaaa sila tgh gamba aku di red carpet [jgn tgk kasut tu..sbb nye..tu kasut Murni..aku pinjam jek]..hehehehee xkn nk pakai sandle crocs tu jek kot..xglamer lah i...xleh jadik lecturer plak kan..huk33
derang nak sgt pakai merah..ha amik ko...
merah lah Maklong aritu kan...

gamba wajib bersama Puan Sharna kebana
na na na

with mak buyung
nmpk aku kecik sket...uhuk huk huk~~

baru aku perasan..sape yg masuk dlm gamba kami..kompem ala2 sedondon jek kalernye..ngeh33


** nak tgk gamba yg byk lagi..sila ke FP Sharna Kebana na na na

Nota Kaki: skrg sakan serang department org laen tok jamuan raya..hehehe department sendiri..xyah citer lah...kami malas nk buat taun ni..hehehee

Comments

Queenin Murni said…
hahah! kamera aku sumer gambo org b uat muka.. watpe?? hahaha

Popular posts from this blog

Vietnam (KUL-Hanoi-Danang- Hoi An - Mui Ne - HCMC - KUL)

Travel ke Vietnam ni dah nak setahun baru terhegeh-hegeh nak update kan. well, macam biasa, gambar dalam phone je uols, tu yang lambat nak proses. lepas tu aku memang malas super malas nak mengarang ayat.

percutian ke Vietnam ni takdelah rancang apa-apa, bila stress kerja mulalah tangan tu gatal kan. dan tanpa plan apa2, aku ajak DD beli tiket flight ke Hanoi and balik dr HCMC. ko mampu...gamble beli lepas tu baru lah nak plan. beli bulan dec kot travel on april/.kah kah..dan tak terpikir pon nak ke mana..yang aku tau misi utara ke selatan..itu sahaja. masa tu tic flight dalam RM500 utk returns.

dah masuk bulan 3 baru terhegeh2 nak plan..makanya, tak ckup hari plak, so, dari hanoi nak ke danang naik flight. sebab beli lambat dalam rm300 jugak lah kena... naik Vietnam airlines. layankan je.
tips utk penukaran duit:
- utk ke Hanoi, bawak USD je pon ok. semua tempat accept USD. sebab kalau kira, guna DONG boleh jadi rugi sket.
- Utk area tengah macam Danang, Mui Ne, dan lain2. better se…

Salam Ramadhan Kawan-kawan sekalian

Syukur alhamdulillah masih berkesempatan kita bertemu dengan ramadhan kali ini.

Payah jugak nak carik gambar yang gugurl alone..huhuhu semua nak gambar sekeluarga, sungguh tidak melambangkan ahkak yang single ni. Ok, thanks to mr.google dan thanks kepada pembuat gambar di atas.

Dikesempatan ini, saya dengan rendah diri memohon maaf di atas segala jenis keterlanjuran yang mengguris hati secara sengaja atau tidak. Semoga ibadah kita diberkati dan sentiasa dipertingkatkan.

Blog ini yang seakan terabai dek kesibukan tuan rumah yang tidak terkata. Semoga kesibukan ini ada terselit saham akhirat hendaknya.

Dan syukur sekali lagi kerana kerja migration data utk 139 cawangan semalaysia dari 139 db access kepada db centralize dengan 139 ragam. syabas kepada ahkaklorat ni. Semoga fasiliti baru ini memberi keselesaan serba banyak kepada pengguna.

Dan kepada rakan-rakan yang terasa diabaikan oleh ahkaklorat, sorry lah ye, sekarang ni masa yang ada memang akan dirujuk kepada katil di rumah sahaja…

No plat kereta di curi

aku penah cerita kisah ini yang jadi kat kawan aku masa 2010. tapi kalini, jadi pada aku pula. kejadian di parking rumah aku, motif tak dapat diketahui, tak fasal-fasal aku terpaksa ambil cuti, mujur cuti ganti ada lagi..sayanglah kan kalau EL ni.

Kejadian isnin pagi masa awal ogos yang lepas. dan masa yang tepat kehilangan tak perasan sebab dari sabtu tengahari aku tak keluar rumah sehingga isnin pagi nak pergi kerja. baru perasan dekat opis...hehehe dah lambat mana sempat nak telek kereta, tiba2 opismate aku tegur mana no plat...aduhai...satu kerja kan..tak memasal kena patah balik cari balai polis... dan buat report..

alhamdulillah lom ada apa2 lagi..entah apalah motif orang yang ambil no plat tu..tak memasal terbang rm60 utk both set.

dan diingatkan jangan lupa report kalau kejadian ni terjadi..atleast beringat perkara2 yang tak diingini berlaku.