Friday, November 13, 2009

Makan Tym

Lets makan uols...

after jamuan raya kecil2an...we plan to adakan makan2 for En. Abd Halim yang akan berangkat ke Makkah...hope dia akan mendapat haji yg mabrur...amin

here some the foods yg menggunakan konsep POTLUCK....hehehe jadik menimbun plak makananya....jgn xtau..Kurma kambeng pon ade ok! hehehehe



layan kn aje lah gamba2 ni ok...nk tau cerita len yg telah dikarang oleh akak sunplawer...sila lah ke blogs kak sunpalwer

Nota kaki: Kuih kole tu sedap...Mira sila lah tatap gamba nye ok! hehehehe :P

10 comments:

Mira Suhani said...

erk aku mampu aku mampu megenali bnd itu walaupon tanpa membesarkan gambar..sepertinya lazat dan agar2 coklat itu jugaaa nmpk menyelerakan

mama tisya said...

sgt suka ngan puding jagung yg pn murni tgh cilok b4 majlis bermula itu...hehehee

Yun said...

mama tisya: yupp
puding jagung tu mmg lazat...
xpe sy dah order suh kak dila buat lagik...[hahaah xmalukan saya]..keh keh..janji dpt! ade aku kesah!

mira: hehehe tu lah saje jek kasik ko meleleh.....keh keh owh agar2 cokelat tu senang jek aku rase..ko leh buat sndr tu

Mira Suhani said...

harus boleh buat sendiri tp sedap ke idak xtau la kan dan aku rasa ptg ni jugak aku mo buat

Yun said...

wow..semangat!!!

caiyok2!

Mira Suhani said...

aku sudah berjaya buat agar2 cokelat tu tp warna dia xsama mcm kakak opis ko buat..huhuhu

Yun said...

mira: hehehee..xpe cube lagik sekali nnt..same ke idak kalernye.... xpon nnt aku tunjukan hasil aku punye plak..hahhahahahahaa [tp xtau bile kerajinan tu nak mai kan]

didi said...

hoooo sodap2. mkn2 jgn lupe mission kate moss figure u tu. hikhik.

Yun said...

DD: owh i maseh berdisiplin tang tu..ahaks....wait & c..jgn u jeles nnt lak..keh keh

Mira Suhani said...

even warna dia xsama tp ada rasa la..nnt aku post agar2 tu ke kerinchi..

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...