Skip to main content

Nyum nyum

Tgh tadi...lunch kat Ikan bakar belakang istana @ Jalan Bellamy. Makan2 ngan AJK yg terlibat ngan Futsal aritu...thanx kepada pihak yg menyeponsor makanan kali nih....

aku hny melantak Ikan pari + sikit ikan terubok + sotong + udang...nasik wa xlayan....makanya...makan xhengat dunia..lupe seketika program diet yg berapa nk diet tu kan..hahahaha...

namepon dah jumpe makanan yg sodap..makanya....wajib lah layannn kan..ahaks




muke aku yg tak blh blah lah....bapak gelap..dah mcm akak mami kite jek ha...hahahaha


Nota kaki: semua org puas ati....makanan pon licin...hehehee Naily pon makan sotong byk...pdn lah ade ruper sotong..ruper2nye dia peminat sotong [bek aku larik..b4 kene debik ngan Naily..hehehe]

-----------------------------------------------
**update @ 4.47pm**

[14:46] queenin82: yuhhuuu
[14:46] queenin82: mkn mana tadi?
[14:46] si b:
[14:46] si b: huh?
[14:46] si b: mkn?
[14:47] queenin82: ha ler
[14:47] queenin82: ke tak mkn jugak tadi?
[14:47] queenin82:
[14:47] si b: aku mkn pg td jer..tgh ari mkn biskut jer
[14:47] si b:
[14:47] queenin82: hahahhaha
[14:47] queenin82:
BUZZ!!!

si murni leh plak salah YM org len nk tny aku mkn ape tgh td...hahahahahaaa
dah lah ade kene mengene..tp ikot logik..xkn lah aku kuar tp makan beskut...giller xkentang..bek aku bertapa depan PC jek kan...tuai ape yg patut & pon masak ape yg ptt kat cafe aku nih..keh keh keh...lawak lah sungguh!

pssstttt....pssstttt...murni gelak sampai meleleh air mate ...hahhahahaa

Comments

zakiahck said…
uwhhh..pantas gle cite lunch td dh masok!!
wahhhhh...dapnye makan ikan bakarrrr..lame tak layanzzzzz.....nyum2..
Yun said…
mmg patut kene pantas..takot ikan tu basi jewk...hehehe
Queenin Murni said…
ya..memang begitu pantas.. :P

emm.. ko bukan mkn biskut je ke lunch tadi?? muahhahahahah!!
Yun said…
tp seyes lawak citer ko tu..
esok gelak sampai nanges lagi k!
Queenin Murni said…
ait? siap updated citer aku? hahahah! jari ni tak lawak dah, lawak dah basi. :P
cyanamoose said…
owh... ko kate aku golap yer.. ko ko sama golap ngan aku bahye tau.. abng mus suka yg golap2.. opss
Yun said…
sepul: erm nnt kite pi lah makan situ...ok? jgn lupe ajak yg len kang ade yg sentap lak nnt..hahaaha
Yun said…
sharna : no komen :P
Marvic said…
wah..korang berpesta kat sini jugak ker?...hehehe..nampak gak lengan ku yg makin membesar kat gambar ikan bakar tu
Yun said…
heheeh kitaorg kat mane2 pon berpesta jek..

baru teringat..pesta penang dah start lah..haih*

Popular posts from this blog

Vietnam (KUL-Hanoi-Danang- Hoi An - Mui Ne - HCMC - KUL)

Travel ke Vietnam ni dah nak setahun baru terhegeh-hegeh nak update kan. well, macam biasa, gambar dalam phone je uols, tu yang lambat nak proses. lepas tu aku memang malas super malas nak mengarang ayat.

percutian ke Vietnam ni takdelah rancang apa-apa, bila stress kerja mulalah tangan tu gatal kan. dan tanpa plan apa2, aku ajak DD beli tiket flight ke Hanoi and balik dr HCMC. ko mampu...gamble beli lepas tu baru lah nak plan. beli bulan dec kot travel on april/.kah kah..dan tak terpikir pon nak ke mana..yang aku tau misi utara ke selatan..itu sahaja. masa tu tic flight dalam RM500 utk returns.

dah masuk bulan 3 baru terhegeh2 nak plan..makanya, tak ckup hari plak, so, dari hanoi nak ke danang naik flight. sebab beli lambat dalam rm300 jugak lah kena... naik Vietnam airlines. layankan je.
tips utk penukaran duit:
- utk ke Hanoi, bawak USD je pon ok. semua tempat accept USD. sebab kalau kira, guna DONG boleh jadi rugi sket.
- Utk area tengah macam Danang, Mui Ne, dan lain2. better se…

Salam Ramadhan Kawan-kawan sekalian

Syukur alhamdulillah masih berkesempatan kita bertemu dengan ramadhan kali ini.

Payah jugak nak carik gambar yang gugurl alone..huhuhu semua nak gambar sekeluarga, sungguh tidak melambangkan ahkak yang single ni. Ok, thanks to mr.google dan thanks kepada pembuat gambar di atas.

Dikesempatan ini, saya dengan rendah diri memohon maaf di atas segala jenis keterlanjuran yang mengguris hati secara sengaja atau tidak. Semoga ibadah kita diberkati dan sentiasa dipertingkatkan.

Blog ini yang seakan terabai dek kesibukan tuan rumah yang tidak terkata. Semoga kesibukan ini ada terselit saham akhirat hendaknya.

Dan syukur sekali lagi kerana kerja migration data utk 139 cawangan semalaysia dari 139 db access kepada db centralize dengan 139 ragam. syabas kepada ahkaklorat ni. Semoga fasiliti baru ini memberi keselesaan serba banyak kepada pengguna.

Dan kepada rakan-rakan yang terasa diabaikan oleh ahkaklorat, sorry lah ye, sekarang ni masa yang ada memang akan dirujuk kepada katil di rumah sahaja…

No plat kereta di curi

aku penah cerita kisah ini yang jadi kat kawan aku masa 2010. tapi kalini, jadi pada aku pula. kejadian di parking rumah aku, motif tak dapat diketahui, tak fasal-fasal aku terpaksa ambil cuti, mujur cuti ganti ada lagi..sayanglah kan kalau EL ni.

Kejadian isnin pagi masa awal ogos yang lepas. dan masa yang tepat kehilangan tak perasan sebab dari sabtu tengahari aku tak keluar rumah sehingga isnin pagi nak pergi kerja. baru perasan dekat opis...hehehe dah lambat mana sempat nak telek kereta, tiba2 opismate aku tegur mana no plat...aduhai...satu kerja kan..tak memasal kena patah balik cari balai polis... dan buat report..

alhamdulillah lom ada apa2 lagi..entah apalah motif orang yang ambil no plat tu..tak memasal terbang rm60 utk both set.

dan diingatkan jangan lupa report kalau kejadian ni terjadi..atleast beringat perkara2 yang tak diingini berlaku.