Wednesday, November 18, 2009

wanna tell u something

Ok...jom GELAK same2...

aku dah gelak sensorang td dlm toilet...pehtu balik tpt...citer kat kengkawan & gelak reramai plak..hahahahahaha

oleh sebab dah xtahan nk terkucil.....aku teros berlari jln secepat mungkin ke toilet....& sesapai kat toilet..aku tergelak sensorang..xkn masuk toilet secare jemaah kot....

aku gelak sebab.....
tulah..main sesah jek kasut bawah meja...nih..seb bek xjalan sebelah heel...sebelah keroks nih...haih*./.....blk citer ngan alor & sharna...siap ngan kuzizam ade plak...teros bukak citer tersarung selipar sebelah len sebelah lg len..hahahahaha

yg aku plak....xleh lupe kisah....ade 2 kesah

1) kesah aku pakai heel yg berlainan..mase kuar dr kete...tym tu aku drive g keje...kompem heel melambak dlm kete kn....tu yg men sarung jek...seb bek perasan bile berdiri sbb cam tinggi sblh plak...hahahaha

2) yg ni plak mase aku study...si mangkok....tym tu kebetulan nk lepak ngan aku & dila kat cafe dataran budiman [ye ke namenye?..aku lupe lah..alah dataran kat kolej melati ngan mawar tu] cendekia [aku betolkan lah ni....]..xsilap aku mlm...kunun nk lepak minom lah....skali dia sampai...dia trn dr motor...aku dah rase cam pelik..telik punye telek...teros aku gelak terbahak2...dia pakai selipar sebelah len sebelah len..keh keh.....pehtu mntk aku ngan dila cover kan..lawak lah kn..nk kaber camno...tp aku salute dia yg selambe itik tu..hehehehe.....tp seyes..aku xleh nk fokus ngan air or cerita gosip mlm tu..sbb xabis2 gelak...hahhaahhahaaa tp ape pon..mmg kebanyakkan lawak mmg dr mangkuk....dlm exam hall pon leh wat org [aku alh tu gelak] sambil jwb exam...mmg dowhhhh lah dia tu!

nota kaki: skrg ni aku xpasti eother dia sengal lagi ke idak.....& kak sunpalwer pon penah pakai selipar len2 ke parking...gheghehehehehe

5 comments:

CheqNumb said...

muehehehe..t'gelak sopan aku pasai kasut hg yun..hehe..n x silap aku dataran cendekia kot ;D

Mira Suhani said...

haa btol2 cheq numb,dataran cendekia i br nk btolkan

Yun said...

yola..yola i betui kan...mane nk hengat namenye...

Queenin Murni said...

aku pon penah.. pi pasar basah heels sebelah lain sebelah lain.. dah la tinggi tak sama,satu itam satu ijo.. :P tp sebab kan rrenyai, tak kuasa aku dah redah balik p tuko.. buat muko bodoh je la.

saifurudin said...

blah ar

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...