Skip to main content

wanna tell u something

Ok...jom GELAK same2...

aku dah gelak sensorang td dlm toilet...pehtu balik tpt...citer kat kengkawan & gelak reramai plak..hahahahahaha

oleh sebab dah xtahan nk terkucil.....aku teros berlari jln secepat mungkin ke toilet....& sesapai kat toilet..aku tergelak sensorang..xkn masuk toilet secare jemaah kot....

aku gelak sebab.....
tulah..main sesah jek kasut bawah meja...nih..seb bek xjalan sebelah heel...sebelah keroks nih...haih*./.....blk citer ngan alor & sharna...siap ngan kuzizam ade plak...teros bukak citer tersarung selipar sebelah len sebelah lg len..hahahahaha

yg aku plak....xleh lupe kisah....ade 2 kesah

1) kesah aku pakai heel yg berlainan..mase kuar dr kete...tym tu aku drive g keje...kompem heel melambak dlm kete kn....tu yg men sarung jek...seb bek perasan bile berdiri sbb cam tinggi sblh plak...hahahaha

2) yg ni plak mase aku study...si mangkok....tym tu kebetulan nk lepak ngan aku & dila kat cafe dataran budiman [ye ke namenye?..aku lupe lah..alah dataran kat kolej melati ngan mawar tu] cendekia [aku betolkan lah ni....]..xsilap aku mlm...kunun nk lepak minom lah....skali dia sampai...dia trn dr motor...aku dah rase cam pelik..telik punye telek...teros aku gelak terbahak2...dia pakai selipar sebelah len sebelah len..keh keh.....pehtu mntk aku ngan dila cover kan..lawak lah kn..nk kaber camno...tp aku salute dia yg selambe itik tu..hehehehe.....tp seyes..aku xleh nk fokus ngan air or cerita gosip mlm tu..sbb xabis2 gelak...hahhaahhahaaa tp ape pon..mmg kebanyakkan lawak mmg dr mangkuk....dlm exam hall pon leh wat org [aku alh tu gelak] sambil jwb exam...mmg dowhhhh lah dia tu!

nota kaki: skrg ni aku xpasti eother dia sengal lagi ke idak.....& kak sunpalwer pon penah pakai selipar len2 ke parking...gheghehehehehe

Comments

CheqNumb said…
muehehehe..t'gelak sopan aku pasai kasut hg yun..hehe..n x silap aku dataran cendekia kot ;D
Mira Suhani said…
haa btol2 cheq numb,dataran cendekia i br nk btolkan
Yun said…
yola..yola i betui kan...mane nk hengat namenye...
Queenin Murni said…
aku pon penah.. pi pasar basah heels sebelah lain sebelah lain.. dah la tinggi tak sama,satu itam satu ijo.. :P tp sebab kan rrenyai, tak kuasa aku dah redah balik p tuko.. buat muko bodoh je la.

Popular posts from this blog

Vietnam (KUL-Hanoi-Danang- Hoi An - Mui Ne - HCMC - KUL)

Travel ke Vietnam ni dah nak setahun baru terhegeh-hegeh nak update kan. well, macam biasa, gambar dalam phone je uols, tu yang lambat nak proses. lepas tu aku memang malas super malas nak mengarang ayat.

percutian ke Vietnam ni takdelah rancang apa-apa, bila stress kerja mulalah tangan tu gatal kan. dan tanpa plan apa2, aku ajak DD beli tiket flight ke Hanoi and balik dr HCMC. ko mampu...gamble beli lepas tu baru lah nak plan. beli bulan dec kot travel on april/.kah kah..dan tak terpikir pon nak ke mana..yang aku tau misi utara ke selatan..itu sahaja. masa tu tic flight dalam RM500 utk returns.

dah masuk bulan 3 baru terhegeh2 nak plan..makanya, tak ckup hari plak, so, dari hanoi nak ke danang naik flight. sebab beli lambat dalam rm300 jugak lah kena... naik Vietnam airlines. layankan je.
tips utk penukaran duit:
- utk ke Hanoi, bawak USD je pon ok. semua tempat accept USD. sebab kalau kira, guna DONG boleh jadi rugi sket.
- Utk area tengah macam Danang, Mui Ne, dan lain2. better se…

Salam Ramadhan Kawan-kawan sekalian

Syukur alhamdulillah masih berkesempatan kita bertemu dengan ramadhan kali ini.

Payah jugak nak carik gambar yang gugurl alone..huhuhu semua nak gambar sekeluarga, sungguh tidak melambangkan ahkak yang single ni. Ok, thanks to mr.google dan thanks kepada pembuat gambar di atas.

Dikesempatan ini, saya dengan rendah diri memohon maaf di atas segala jenis keterlanjuran yang mengguris hati secara sengaja atau tidak. Semoga ibadah kita diberkati dan sentiasa dipertingkatkan.

Blog ini yang seakan terabai dek kesibukan tuan rumah yang tidak terkata. Semoga kesibukan ini ada terselit saham akhirat hendaknya.

Dan syukur sekali lagi kerana kerja migration data utk 139 cawangan semalaysia dari 139 db access kepada db centralize dengan 139 ragam. syabas kepada ahkaklorat ni. Semoga fasiliti baru ini memberi keselesaan serba banyak kepada pengguna.

Dan kepada rakan-rakan yang terasa diabaikan oleh ahkaklorat, sorry lah ye, sekarang ni masa yang ada memang akan dirujuk kepada katil di rumah sahaja…

No plat kereta di curi

aku penah cerita kisah ini yang jadi kat kawan aku masa 2010. tapi kalini, jadi pada aku pula. kejadian di parking rumah aku, motif tak dapat diketahui, tak fasal-fasal aku terpaksa ambil cuti, mujur cuti ganti ada lagi..sayanglah kan kalau EL ni.

Kejadian isnin pagi masa awal ogos yang lepas. dan masa yang tepat kehilangan tak perasan sebab dari sabtu tengahari aku tak keluar rumah sehingga isnin pagi nak pergi kerja. baru perasan dekat opis...hehehe dah lambat mana sempat nak telek kereta, tiba2 opismate aku tegur mana no plat...aduhai...satu kerja kan..tak memasal kena patah balik cari balai polis... dan buat report..

alhamdulillah lom ada apa2 lagi..entah apalah motif orang yang ambil no plat tu..tak memasal terbang rm60 utk both set.

dan diingatkan jangan lupa report kalau kejadian ni terjadi..atleast beringat perkara2 yang tak diingini berlaku.