Sunday, November 29, 2009

Saya mau jugak!

Hari ni aku melepak ngan lyza plak...kali pegi MP jek....hahaha gillos lame xjejak kan kaki kat situ kan...hurm....layan kan ajo... org mmg sangat ramai..pepaham ajelah ek..musim2 cuti ni...pehtu ade fesyen show lah plak...mase lyza tgu aku..dia lepak kat SR..pehtu aku dah smpai..g teman Lyza beli hadiah kawen kengkawan yg sgt ramai kawen musim cuti sekolah ni...

& dah setel beli.....malas nk bimbit...lyza kate anto ke kete dulu lah..huhuhu

& jeng jeng jeng...tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

caldina dah ade depan mate.....meleleh air ;liur aku kat tekak,..huh...sementara menunggu lyza load barang dlm bonet dia..aku try dok kat seat dia...hahahahahhaaa pegang2...cuit2 ape yg ptt...mak eihhhh ku sangkakan civic jek..sekali caldina beb....wa nak jugak!!!!!!! anyone bermurah ati?
__ni gambar ehsan dlm google....color sebijik mcm ni...rim dia pon std lagi camneh..lom tukor lg...xpe tu aku tgu bln 3 nnt..kompem ade pembaharuan..hahahahaa xpon awal taun jek lah nnt.....

Lyza sound..nak test drive...jom lah...hahahahahaa aku terbeliak bijik mate den..xpe kite ronda2 atas dulu..tgk ape yg leh diskodeng..nk blk nnt kite ronda ok?

huhuhu seyes......wa nak sebijik jugak.....tp FREE lah..wa mane mampooo kn....& sambung lepak burger king [seyes smlm mcd..arini BK...kompem ape yg telah aku diet kan 2weeks ago....hancusss berkecai....grrrrr]

& lepas tu g smyg,..jumpe si moon,..& sambil lenguhkan kaki..pehtu baru aku decide jomlah blk..aku nk ronda2 as penumpang dulu..test drive next tym...skrg tgh byk kete..kang jadik ape2...wa xsanggup nk take risk ok! hahahahahaa

makanya...aku pon merasa nek dr mp ke hang tuah mall..pusing blk masuk banda hilir...& dia pon anto aku kat sepital mahkota medical center [aku bkn sakit...sbb perut i dah ok lepas raya aji yg per-1 tu...& bukan jugak nk melawat org yeeee...aku cume parking kete aku kat situ...hehehehee] & odw balik...wa terbayang caldina...lyza....ko saje jek wat aku xlena tido mlm ni..haih*.....

ayat aku utk lyza : berbaloi2 ade caldina...xdek bf pon wa sanggup jek janji bertemankan caldina sajok! hahahahhaa


nota kaki: dewi......sila jeles....jugak!

No comments:

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...