Skip to main content

Saya mau jugak!

Hari ni aku melepak ngan lyza plak...kali pegi MP jek....hahaha gillos lame xjejak kan kaki kat situ kan...hurm....layan kan ajo... org mmg sangat ramai..pepaham ajelah ek..musim2 cuti ni...pehtu ade fesyen show lah plak...mase lyza tgu aku..dia lepak kat SR..pehtu aku dah smpai..g teman Lyza beli hadiah kawen kengkawan yg sgt ramai kawen musim cuti sekolah ni...

& dah setel beli.....malas nk bimbit...lyza kate anto ke kete dulu lah..huhuhu

& jeng jeng jeng...tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

caldina dah ade depan mate.....meleleh air ;liur aku kat tekak,..huh...sementara menunggu lyza load barang dlm bonet dia..aku try dok kat seat dia...hahahahahhaaa pegang2...cuit2 ape yg ptt...mak eihhhh ku sangkakan civic jek..sekali caldina beb....wa nak jugak!!!!!!! anyone bermurah ati?
__ni gambar ehsan dlm google....color sebijik mcm ni...rim dia pon std lagi camneh..lom tukor lg...xpe tu aku tgu bln 3 nnt..kompem ade pembaharuan..hahahahaa xpon awal taun jek lah nnt.....

Lyza sound..nak test drive...jom lah...hahahahahaa aku terbeliak bijik mate den..xpe kite ronda2 atas dulu..tgk ape yg leh diskodeng..nk blk nnt kite ronda ok?

huhuhu seyes......wa nak sebijik jugak.....tp FREE lah..wa mane mampooo kn....& sambung lepak burger king [seyes smlm mcd..arini BK...kompem ape yg telah aku diet kan 2weeks ago....hancusss berkecai....grrrrr]

& lepas tu g smyg,..jumpe si moon,..& sambil lenguhkan kaki..pehtu baru aku decide jomlah blk..aku nk ronda2 as penumpang dulu..test drive next tym...skrg tgh byk kete..kang jadik ape2...wa xsanggup nk take risk ok! hahahahahaa

makanya...aku pon merasa nek dr mp ke hang tuah mall..pusing blk masuk banda hilir...& dia pon anto aku kat sepital mahkota medical center [aku bkn sakit...sbb perut i dah ok lepas raya aji yg per-1 tu...& bukan jugak nk melawat org yeeee...aku cume parking kete aku kat situ...hehehehee] & odw balik...wa terbayang caldina...lyza....ko saje jek wat aku xlena tido mlm ni..haih*.....

ayat aku utk lyza : berbaloi2 ade caldina...xdek bf pon wa sanggup jek janji bertemankan caldina sajok! hahahahhaa


nota kaki: dewi......sila jeles....jugak!

Comments

Popular posts from this blog

Vietnam (KUL-Hanoi-Danang- Hoi An - Mui Ne - HCMC - KUL)

Travel ke Vietnam ni dah nak setahun baru terhegeh-hegeh nak update kan. well, macam biasa, gambar dalam phone je uols, tu yang lambat nak proses. lepas tu aku memang malas super malas nak mengarang ayat.

percutian ke Vietnam ni takdelah rancang apa-apa, bila stress kerja mulalah tangan tu gatal kan. dan tanpa plan apa2, aku ajak DD beli tiket flight ke Hanoi and balik dr HCMC. ko mampu...gamble beli lepas tu baru lah nak plan. beli bulan dec kot travel on april/.kah kah..dan tak terpikir pon nak ke mana..yang aku tau misi utara ke selatan..itu sahaja. masa tu tic flight dalam RM500 utk returns.

dah masuk bulan 3 baru terhegeh2 nak plan..makanya, tak ckup hari plak, so, dari hanoi nak ke danang naik flight. sebab beli lambat dalam rm300 jugak lah kena... naik Vietnam airlines. layankan je.
tips utk penukaran duit:
- utk ke Hanoi, bawak USD je pon ok. semua tempat accept USD. sebab kalau kira, guna DONG boleh jadi rugi sket.
- Utk area tengah macam Danang, Mui Ne, dan lain2. better se…

Salam Ramadhan Kawan-kawan sekalian

Syukur alhamdulillah masih berkesempatan kita bertemu dengan ramadhan kali ini.

Payah jugak nak carik gambar yang gugurl alone..huhuhu semua nak gambar sekeluarga, sungguh tidak melambangkan ahkak yang single ni. Ok, thanks to mr.google dan thanks kepada pembuat gambar di atas.

Dikesempatan ini, saya dengan rendah diri memohon maaf di atas segala jenis keterlanjuran yang mengguris hati secara sengaja atau tidak. Semoga ibadah kita diberkati dan sentiasa dipertingkatkan.

Blog ini yang seakan terabai dek kesibukan tuan rumah yang tidak terkata. Semoga kesibukan ini ada terselit saham akhirat hendaknya.

Dan syukur sekali lagi kerana kerja migration data utk 139 cawangan semalaysia dari 139 db access kepada db centralize dengan 139 ragam. syabas kepada ahkaklorat ni. Semoga fasiliti baru ini memberi keselesaan serba banyak kepada pengguna.

Dan kepada rakan-rakan yang terasa diabaikan oleh ahkaklorat, sorry lah ye, sekarang ni masa yang ada memang akan dirujuk kepada katil di rumah sahaja…

No plat kereta di curi

aku penah cerita kisah ini yang jadi kat kawan aku masa 2010. tapi kalini, jadi pada aku pula. kejadian di parking rumah aku, motif tak dapat diketahui, tak fasal-fasal aku terpaksa ambil cuti, mujur cuti ganti ada lagi..sayanglah kan kalau EL ni.

Kejadian isnin pagi masa awal ogos yang lepas. dan masa yang tepat kehilangan tak perasan sebab dari sabtu tengahari aku tak keluar rumah sehingga isnin pagi nak pergi kerja. baru perasan dekat opis...hehehe dah lambat mana sempat nak telek kereta, tiba2 opismate aku tegur mana no plat...aduhai...satu kerja kan..tak memasal kena patah balik cari balai polis... dan buat report..

alhamdulillah lom ada apa2 lagi..entah apalah motif orang yang ambil no plat tu..tak memasal terbang rm60 utk both set.

dan diingatkan jangan lupa report kalau kejadian ni terjadi..atleast beringat perkara2 yang tak diingini berlaku.