Thursday, January 29, 2009

Siri Adam Dipaksa

macam mane lah kalo Adam dah pandai berjalan ek..kompem penat nk kejor nnt!
Adam dan muka-muka TERPAKSE nya..ahaksss
Adam with Mama & Papa nyer



Nota Kaki: Nanti kite serang tempat laen ok! but make sure Adam dah reti berlari..baru thrill sket..hak22

5 comments:

cyana said...

kalo adam dh berlari... konpem korang dpt amik gmbo tapak kaki jek...

semut-terbersin said...

eh aku cam kenal laa husband n wife ni..husband die kerram ek? erk aku ingat2 lupa ler nama derang ni..aku ingat muka je..bebudak ni dulu rajin ceting kat spm99

*Yun* said...

yeahh Ila...laki si murni ni mmg keramm name nye..ahaks...wow kire geng chatting ko lah ek?

Queenin Murni said...

ehh.. mcm mana ler aku bleh terlepas post yang ni.. kul brapa ko post yun? :P ngeee!!! eh ila..ikan? :P jejak kasih #spm99 ler nih.. keh keh!

*Yun* said...

cube ko tgk time entry tu 7.58am ok! masuk opis bende pertama aku buat..hupdate..hahahaa 2la bas smpai awal kan

bas smpai awal slh..smpai lmbt lg lah slh..aku ke yg serba salah sebenarnye...kekekee

munik..cube ko bace http://semut-terbersin.blogspot.com kalo xsilap aku lah..xpon carik kat frens list aku..kekeke

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...