Monday, February 2, 2009

T.e.t.i.b.e

Story bout TETIBE ni adalah utk Sabtu yang lepas, di mana, aku TETIBE kene shot..more specific kene tolong shot kat wedding yg aku xkenal pon [mase tu, but now, TETIBE dah kamceng macam kawan lame lak..hehehe]. cerita nyer bermula begini, Jumaat TGH..dlm kui 12 lbh camtu TETIBE Yam call aku..ingat ape lah kan..dia boring ke ape..rupe2 nyer nk mintak tlg..sbb opismate dia yg dikenali as Kak Melur, ade job shot kat wedding sedare kawan dia [ke aku silap describe ni..btol lah kot] tok sabtu tu utk majlis sambut menantu di Sek. 32, Shah Alam tapi TETIBE Kak Melor kene keje lak sabtu tu kerana opismate dia yg suppose kene Keje TETIBE xleh nk keje sbb kene rush balik kampung di sebabkan kematian bapanya [innalillah], so, kak Melor lah kene take over keje budak tu.



Erm aku mule macam berat ati..sbb tgh plan bende laen kn..konon nk g tgk Bernas lawan utk aktiviti amal kat bukit jalil..but, org mintak tolong..last2 dengan TETIBE aku terima jugak..ni pon keje amal jugak kan..sbb tolong org...so, xsangka lak ngan cara mcm ni dpt lah kawan baru di mana family dia..both side sgt lah peramah ok..smpai wat aku serba salah lak...erm...pape pon thanx alot ngan family pengantin kan sbb layanan yg sgt superb kat aku yg baru dikenali ini...huhuhu :P Aku lak TETIBE yg masuk mood emosi..kekekee



Sepanjang shot di Majlis Maz & Ijan...mmg mudah sbb ade jek family dia yg tolong adjuz kan pengantin..so, keje aku xde lah ssh sgt kan..utk Kak Melor lak..if, xpuas ati ngan hasil keje aku..sorry lah short notice & TETIBE aku cam blur lak aritu..maybe mind aku xset tok ape2 shoot kan..so, aku ala-ala xbrape nk sedia..ngan bateri flash aku xcharge..huk22 dan xsempat nk rembat AA alkaline kat kedai...sbb kan short notice..kekeeke sorry sesangat ok!



Aku lak TETIBE xleh nk upload gamba sbb card reader aku xleh nk read card jenis SDHC..which is macam siottt jek kan... & TETIBE aku cam nak marah lak kat card reader nih...kekeekke so, entry ku ini TETIBE non ado gamba lah jawab nyer sebagai bukti kan..xpe esok luse TETIBE aku jumpe mangse yg mempunyai lappy baek ade card reader [di mana arini sedap jek dia cuti join venture org KL kan yg sakan bercuti sempena hari wilayah smlm] aku akan TETIBE tranfer lah gamba nyer yeaaaaaaa....so, tunggu je lah entry aku yg TETIBE jek ade lagi esok lusa...minggu ni kan panjang..ade 5 hari bekerja..hik22



Nota kaki: Selamat Pengantin baru utk Maz & ijan [actually yg lelaki ni pon geng2 dia pgl mas jugak..tp takot kan kekeliruan..so, tukor sket name glem dia]

1 comment:

cyana said...

sbb ko terjumpe abg soljer kt komuter kot... tu ko tetibe blur jek.. larikkkkk!!!!

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...