Tuesday, February 17, 2009

Mood ^-^v Ungu

Aku bukan xdek keje..tp xdek mood nk buat sbb server kejap2 down..kire ala2 xstabil arini..so, aku malas nk settle kan case tu..sbb xdek idea..aku dah penat godek pagi td..xdapek ehhhh mane nk carik lg..so, aku wat keje gile...mule2 layan lagu nidji jek..pehtu teringat aku ade copy lagu ungu dr wan dulu..so layan lak lagu ungu..tp baru aku perasan ade 1 lagu yg layan ok!

ha ni lah lagu nyer...layannnnnnn


sambil layan tetibe nak carik lirik dia..tp penat google tp tah ape2 jek yg kuar..lagu laen yg kuar..so, aku pon teringat lah 1 care len..di mana yg baser aku ngan dila gune mase zaman belajat kat uitm shah alam dulu..hehehe teringat lah zaman2 klasik kami kat uitm kan...kompem korang nak tau kn mcm mane kami mendpt kan lirik lagu? hehehe nk wat time kat lab mmg payah lah.,pepaham kat lab..sangat lembap..nk membazir kat CC..xdek makne lah kn..semata2 nak carik lirik lagu jek kan..so, kami pon mencipta idea ni..di mana sambil dengat..bukak notepad & type sndr...hehehe & kami pon selalu lah challenge each other [termasuk lah wanie, azie & cdah] sape leh dpt lirik 2 dalam mase plg cepat..or sekali dgr jek dah siap...ni dapat mengasah bakat terpendam dr segi mendengar & kepantasan menaip...di samping itu, skill menaip dpt ditingkatkan..di mana mudah nak digunakan ketika berchatting bak kate wanie [ampun yaa wanie..terumpat ko sekejap] ok lah..smlm tok lagu ni senang jek..sekali dgr dah dpt aku type full version..so, layan kan ajo k!

Tak pernah aku mengerti
apa yang kini kurasakan
kegelisahan hatiku saat ini

ku masih merindukan mu
walau pun kini ku telah bersamanya
tak pernah mampuku coba melupakanmu

sungguh tak bisa
ku mengganti dirimu dengan dirinya
sungguh tak sanggup
aku berpaling darimu

sungguh tak bisa
ku mencintainya tuk melupakanmu
sungguh tak sanggup aku
berpindah dari hatimu

sungguh tak bisa
ku mengganti diri mu dengan dirinya
sungguh tak sanggup aku
berpaling dari mu...owhhhh

Nota kaki: rindunye zaman di UiTM itu....

  1. wanie dah lame aku xjumpe..gilak lame..even satu melaka..dia pon sonyap..xde contact-contact ke ape ke...
  2. Dila dah kawen..mane leh kaco sgt kan..hik22
  3. Cdah..ni even xselalu jumpe..but still keep in touch ngan aku...
  4. Azie jauh nun di putrajaya..pon jarang skali lah mendengar perkahbaran..tp xdelah sesenyap wanie kan...erm Azie..akan ku pulang kan ngan kadar segera yea ..buku si arip tu sbb dah ade dlm simpanan aku..hik22..jangan mare
  5. ade lagi ke, geng2 aku kat shah alam dulu..oppss ade..si anie, lagi lah jaouh di selatan..tp baby ko mmg cute lah aniey..aku jek xdek kesempatan nk melawat ko...hehehehe
  6. ila lak...jauh di penang...so, tunggu dia meronggeng kat KL lah baru leh jumpe... [dah xleh layan teater ngan ko ngan aniey lagi cam dulu lah]

No comments:

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...