Wednesday, February 18, 2009

Ini kah yg dikatekan.....

Setelah beberapa kali pikir & sampai aku tido xsedo diri sbb memikirkannya [relevan kah?] maka aku nekad utk mengkempiskan lagi wallet oppss bukan wallet tapi sebenarnye mengecutkan lagi baki di account bank aku yg xseberapa tu kan...2 pon setelah 99kali aku cek buku 555 aku..setelah puas ati..maka aku pon wat keje nekad nih...

Maka ini lah hasilnya, even xsuperb mane but..aku nk jugak cube dapatkan hasil yg BOKEH ok! maka aku pon ngan rela hati membeli menatang ni...xpe kite mulakan ngan Lens yg murah dulu ok! 50mm/f1.8...ok lah kot utk amik potret...pape pon..good luck utk aku memahami lens ni..even kit lens pon aku xteror lagi..tp napsu aku ni xdapat nk dibendung ok! same mcm napsu aku membeli belah kat sini mmg xdapat nk dibendung lah napsu mengkempis wallet + mengecutkan account bank aku

oleh itu, Taraaaaaaaaaa

#ni lah hasil nya#

yg ni kit lens aku..test gune 50mm baru tu kan... tapi ni main snap jek..nk cepat kn.... belasah jek..nk tgk hasil bokeh nye camne...tp cam over lak gamba aku tu...hahhahaa lantak kan aje
yg ni lak aku cube snap wallet aku yg dah kempis..giller buruk & usang wallet aku ni ek...xserupa color dah...ahahahaha xpe..janji leh gune lagi..jgn harap aku nk tukor ko...khidmat ko masih diperlukan..even aku ni xbyk duit utk disumbat dlm tu....
aku lak berangan nak yg ni [sila klik link tu yeaaa] plak lepas ni..tp mcam lameeeeeeeeeeeeeeeeeeee jek lagi aku masuk kategori mampooooooo memilikinya kan....xpe berangan tu xsalahkan [Aku Mau yg ni..ade sape-sape yg murah ati nak sponsor ke?]


erm, arini xlunch lagi sbb arini kan ade makan nasik lemak yg konsep beli sambil menderma utk palestin lah kan..perut masih sengkak..pehtu ade jamuan buah-buahan..so, mlm ni kompem aku kebulur sbb xlunch..hahahhahaaa mcm malam smlm..makan cam xpenah makan jek..tp ape2 pon minggu ni smpai lah gaji aku kene belajar berjimat..sbb wallet aku bk tahap kempisssss jek..tp dah kering kontang ok!

Nota kaki: cepatttt lah minggu depan..xsabar nye nak tunggu en.alliance tu memuntahkan RM-RM nye....wawawa cepatlah gajiiiii guwe sengkek dahhh ni..sengkek yg amat ok! tp xdelah smpai xdek sesen kan..utk sare idup ala kadar smpai minggu depan tu adelah..hehheee

6 comments:

amoi said...

perghhh...dah sambar 50mm...giler ah...bape harga ek?baru ke?

blur42nd said...

erm xmahal lah amoi...kalo mahal den xmampooo lah kn..aku beli kat amcorp mall jek..kat J-one..sila lah ke sana..pasti anda xmenyosal..hehehe

jgn lupe smbar flash skali yea.a..hehehee

dome said...

selamat datang ke alam bokeh, alam yang penuh nikmat.thehehe

blur42nd said...

yeahhh BOKEH

Queenin Murni said...

pergh!! semakin fantatik! :P

blur42nd said...

bukan fanatik but..kene lah GALI ngan lebih mendalam kan..kang kate xuptodate lak

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...