Monday, March 2, 2009

Mana Pilihan Kamu?

GGO's arini kecoh pasai bunge...ko bunge ape? baser org tny ko bintang ape kan? ni x, ko bunge ape ok! gile punye jiwang kan..tp layan kan ajo...maka dengan xsengaja aku terdapat idea yg xberapa nk bagus ni kan..aku pon selongkar lah rete karun aku dlm external hardisk tu kan..maka ni lah hasilnya....

ha pilih lah..yg xdek dlm ni..jgn nk gatai request lak sbb aku malas dah nk selongkar even byk lagi sebenarnye gamba bunge ke daun ke..tp malas dah nk carik....

#1

#2

#3

#4

#5 [ni Miss Yumi Ajinomoto yg punye..hehehe:P]

#6

#7

#8

#9

Nota kaki: ni entry smlm..tp aku xsempat nk post sbb dah nak balik kan..hehehehe

3 comments:

Miss Kenanga said...

mana bunga kenanga..nyah?...jgn dilupa bunga sundel malam....

blur42nd said...

kan aku dah kabo...
pilih mane yg ade..kenanga aku xjumpe...

kene google kah..xrare lah jadiknye..sbb amik dr google kn..bukan dr simpanana sndrik..xpe nnt aku modified entry ni...

cyana said...

owh... mane bunge matahari??? sob sob... naseb ade entry sunflower yg chantekk...naseb jugak entry nie baru aku bace. pg td bz siot.

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...