Friday, March 20, 2009

YUNA

Finally, tahu jugak aku ape tajuk lagu nih...hehehe teros aku save dlm otak aku...& pagi ni aku google lah kan..ha ni dia...



oh bulan
jangan layan diriku lagi
pabila,
air mata membasahi pipi
dan lagu2 di radio seolah2 memerli aku
pabila,
kau bersama yg lain
[Dan Sebenarnya Lirik]

adakah perasaaan benci ini sebenarnya cinta
yang masih bersemadi untukmu
dan sebenarya ku mengharapkan
di sebalik senyuman mu itu
kau juga merindui aku

ku enggan
berpura pura ku bahagia
ku enggan
melihat kau bersama si dia
oh ku akui cemburu
telah menular dalam diri
pabila
kau bersama yang lain

adakah perasaaan benci ini sebenarnya cinta
yang masih bersemadi untukmu
dan sebenarya ku mengharapkan
di sebalik senyuman mu itu
kau juga merindui aku

pabila kau merenung matanya
ku rebah,
jatuh ke bumi
di saat kau benar-benar mahu pergi
seperti ku bernafas dalam air
adakah perasaaan benci ini sebenarnya cinta
yang masih bersemadi untukmu
dan sebenarya ku mengharapkan
di sebalik senyuman mu itu kau juga merindui aku
oh

Nota kaki: Mirae Hakkinen..nnt jgn lupe yeaaa....donlod kn ini lagu if ko free...hehehe :)
Radio aku dah xrosak...sbb aku dah baiki mlm td :P ko punye camne????

4 comments:

Mira Suhani said...

Cis...huhu radio aku still rosak xleh nk baiki dah...so aku kena p beli radio baru...keke

blur42nd said...

xpe...nnt p beli radio yg canggih ok!
yg mmg update lagu2 baru jek :P

dd said...

yuna mmg rowkssss

blur42nd said...

yuna ke yun? :P

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...