Friday, March 27, 2009

Perpisahan

YeaY...arini ade makan-makan lagi!!

ni adelah part yg aku paling sukak skali di sini...bukan kerana tajuk tu tu..tp kerana ade nye makan-makan yg diperkatakan pada mukaddimah ayat...hehehe :P

Majlis ni utk meraikan Big boss kami yg di tukar kan ke anak syarikat..alah naik pangkat lah kan & one of boss kecik kami yg di transferkan ke finance dept lak...sume nak curi org ISD tau..xbaek tau... maka, kami semua kene tunggu big boss baru..sape lah gerangannye..seramnye kan...

best nye dapat hadiah kan...bile lah nk dpt hadiah plak ni???

diz tym, semua staff berkumpul...nape kate semua..sbb yg kedah, kelantan pon mai turun skali ha...maka sesak lah jugak dept aku aritu...kire first tym wat makan2 kat dept..semua ade..even ade yg cuba tok xmenghadirkan diri atas alasan2 tersendiri kan yg xdapat nk dielakkan....nk buek camano kan...layan kan aje...janji aku datang aritu & aku dpt makan...huhuhu :P

alhamdulillah..majlis berjalan lancar seperti yg dirancangkan...dr meeting pagi [first tym gak meeting 1 dept nih], minom pagi, lunch, boraking, lepaking, minom petang, & semua pulang ke snagkar...kire aritu bkn laah ari keje yg sepenoh hati...sbb nye suku mase jek aku keje..yg len2 sibok ngan agenda makan2 + boraking + lepaking..sbb nye kate jumaat kn..break tok lunch pon dah panjang..lepas tu dipanjang lagi ngan acara makan2...lah ape lah..itu lah..sini lah...boleh blah...:P

dah lah dr aku terus merepek yg xmasuk dek akal..aku akhiri ngan surah an-nas & tasbih kifarah...:)

3 comments:

Queenin Murni said...

aduh!! ending yg tidak disangka2.. hehehee!

by the,caption unt gambar tu.. aku rasa lebih sesuai kalau letak..dimulakan dgn bismillah.. di akhiri dengan posing beramai2!! :P

cyana said...

leby sesuai kalo ko letak hari posing mama adam jek.. hiks

blur42nd said...

hahaha...

statement sentap tu...

xpe len kali pakai lah baju color ceria sket...kompem " i like ok!"

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...