Thursday, April 30, 2009

Sarawak - Part 5 [My Village barok]

Tempat makan yg Per-1 aku serang...

thanx a lot to Azim..kalo tiada dia..mmg lah aku makan kat foodcourt Waterfront tu sajok..hehehe

mmg best..tp kat Village Barok ni...Sayor Midin dah abis..xdapat lah merasa mlm tu....tp makanan kat Village Barok ni sodap2 jugak...

Jalan-jalan cari makan pon dah penah serang situ [aku tau sbb ade nye gift JJCM kat Village barok tu]

Kami order set utk 4org nye makan..tp byk gillak ok! seb bek semua org tgh kebulur..maka....licin oooo semuanya...ade kerapu 5 rasa [xtau nk ckp rase dia camne..sbb byk sgt smpai 5rasa kan :P], sayur campur, udang goreng cili, sotong goreng tepung, tomyam campur & air snd pilih..hhehee pehtu azim order Linut utk kami rase....sedap jugak...aku layan jek..mcm makanan baby aje...heheh tp Linut ni leh makan ngan mcm2...sos ala2 sambal belacan or maybe kalo lawan kuah air gula./.lagi layan kot...memandai jek aku nih.,...tp seyes...smpai tpt org kenelah rase makanan depa kan...

JoM CuBe LinUT


My Village Barok ni..mmg bukak malam aje yea...nak pg senang jek...dr Waterfront tu naek sampan yg kunun2 nye 20sen [mase mlm 1st kami smpai..Tuan Umah kate 20sen...nga muke xpercaya kami bayar jek 20sen..pakcik tu xckp pape..mcm betol lah kan..hehehe] tp ruper2 nye 50sen daaaaaaaaaaa. ni pon tau sbb mase isnin khatul & hubby dia nek nak ke kek lapis dayang salhah ade pelancong tny kat pakcik sampan tu...xpe lah...JGN lupe tau..kos sampan tu 50sen..ahaks

Dr waterfront tu..kalo nek kete agak jauh lah nk pusing ke My Village barok tu..better nek sampan jek..kojap ajo....sampan plak beroperasi dr awal pagi - 11.00pm

2 comments:

Marvic said...

aku ni org sarawak x naik lagi sampan tambang tu..hehehe...linut tu sedap makan dgn sambal je..tapi x tahu la selera org sini mcm mana kan...hehehe

blur42nd said...

baser lah org tempatan xkn explore tpt sndr punye lah .. ahaks

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...