Friday, August 7, 2009

COCA

Citer yg dah nak basi..tp aku xpedulik..nak jugak hupdate...even CyanaMoose and MamaTisya dah update pasal citer ni..aku nk jugak hupdate..hehehhee citer dia same cume olahan jek berlainan kan...mcm baser aku akan membebel dulu serba sket..baru masuk tang point penting...

Bebel lan ku

aku xpenah pon makan kat sini...bile boss kate nk belanje...mmg sgt lah suke..makanya...kami semua di dalam team Special project [special lah sgt ek?] yg kesemuanya perempuan..di ulang sekali lg..perempuan semua nya yeee...bkn kami anti-lelaki ke ape..cume utk special porject ni xsesuwai utk org lelaki kerana..kemasukkan lelaki bakal menjadikan team kami tidak lagi special..kwang kwang..[sila jangan muntah darah ijau yeee bile membace statement nih wahai lelaki sekalian!]

Boss aku tu mmg xkedekut org nya..alah std lah boss kan..duit dah terlebih..pehtu xtau nk buang kat mane...makanya..buang kat mulot staff kasik staff lebih bermotivasi tok bekerja [tp bkn bg aku lah - aku hny akan lebih bermotivasi if boss naik kn gaji saya yee....sy xmo nek pangkat tp sy mo nek gaji..pangkat it's not important to me...yg penting is memiliki gaji sy cukop utk menampong kehidupan sy yg byk dugaan di KL nih!]

kononnya lah kn...nk bg UP sket semangat staff dia tp kesudahannya..boss aku terpakse melayan kerenah staff nye yg agak kejakunan disebabkan xpenah makan di COCA yg kami gelar tpt makan org2 yg wang xtau nk buang kat mane [mahal ok! bek g makan kat johnny's...xpon kat steamboat tepi2 jln..yg lg murah & same best jek aku rase!] ..seb bek kat COCA tym tu xdek org laen selain kami..oppss adelah 1 pasangan len..tp mmg xdek org al-maklumlah tpt xsesuwai nk masok selalu kan..kang masuk selalu membawa maksud cepat muflis lah jawabnye..ngeh33 bape boss aku kene aritu..xtau lah den..lantakkan aje....dia yg nk belanje..dia lah peneng sndr kn..hehehehee [korang bayangkan lah regenye..if buffet sekepala RM68 - makan lah sikit mane pon..kalo mcm ni bek makan kat hotel jek..]

Point-point penting yg sebenar2 nya...huhu :)

layan kan gamba ajo k
kerana tgk gamba jek pon korang dah paham
lalalala









Nota Kaki: Gambar semua ikhsan dr kamera MamaTisya.
Nak tgk gamba laen2..sila lah ke link td tu yeeeee

3 comments:

cyana said...

eh... aku baru pasan la kite bergmbo tepi boss... konon orng kuat boss la nie... kwng2. mama adam jgn sakit ati okei... ahaks

Yun said...

name pon boduguard boss..mane leh dok jejauh!

fAriefArihan said...

sedapnye air2 di atas kelihatan? puase plak niyh.

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...