Monday, August 10, 2009

Weekend

Xdapat rehat yg cukop..makanya..kumpul lah kelelahan itu smpai weekend ni ye...huh! sendiri carik penyakit kan..tp dats only da way utk aku wat diri aku sndr hepi..tanpa perlu memikirkan permasalahan yg asik nk kusutkan urat sarap otak aku jek kan...

Ok conclusion nye...weekend ni..urat sarap aku xsbersimpul2 ye...tapi tegang! amik ko...itu yg dikehendaki kan..tp itu lah yg dpt pon~~~

Sabtu - aku seret DD ke Low yatt..saje jek jln2 buang duit yg xbape byk smpai kering....ingat kan sejam dua jek leh setel..sekali..amik ko./.dr tgh smpai pTG baru setel...huh~ kene parking RM9 ...ha kire lame lah tu bertapa dlm Low Yatt tu..tp puas ati lah semua yg tertangguh dah setel.... sampai umah dah nk magrib...lepak2..godek2 sane sini...last2 leh tido after 2am jugak..huh!

Ahad - pg-pg dah kene bgn sbb misi hari ahad adalah g makan nasik minyak dekat Jengka...Jengke ye kengkawan..jauhkan nak carik nasik minyak..tp nk wat camno..mase tu kat situ jek ade..layan kan ajo..:P kire bergerak kol 10.30am..amik bid dekat KL sentral..teros ke JLN pudu masuk cheras & masuk ke MRR2 & teros ke gombak masuk lebuhraya pantai timor..bkn salam pantai timor yee...& smpai lah jengka...seb bek traffic aritu smooth jek...xdeklah rase bengkek dlm ati kn..hhehee abis kenduri lepak umah BIB..owh camne bib leh ikot sbb dd teringat bib org jengke..cube lah tny if dia kat kg kan..tp dia kat KL..bile tny dia mo ikot blk jengke ke idak..dia ON jek...2la alkisah bib terlibat dlm XPDC kali ni [kami saje jek nk jauhkan dia dr keje2 pejabat dia yg tiada kesudahan]..hehehe thanx bib hidangkan kami ngan buah2an tempatan yg enak2 smpai kembung..hehehhee oleh sebab kitaorg gerak sndr2 disebabkan xnak org tertunggu2 akan kelambatan kami...hehehe kami pg sndr ajolah...& xdek sape folo kitaorg decide tok lepak lame sket kat umah Bib...thanx lg bib yg workaholic tu...dah kol 4pm baru gerak blk..smbil singgah pekan jengka melawat kawasan tersuspek dlm Minda iaitu ..UiTM di hatiku..hehehe wajib jenguk tpt kaum kerabat belajar kn..hahahha tp luas lah jengka compared tu dungun kan..hehehee dpt lah aku tgk SAPAKson...hehehe tp dungun pon best sbb Ade J.J [Ju Jaya] hehehehee :) lepas dah ronda2 kawasan yg tersaspek..kitaorg gerak blk..teros ke shah alam anto bib..tp singgah makan malam dulu..dah kol 8pm baru anto bib balik..aku ngan dd plak teros ke sek.7, hehehe ronda2 carik jodoh ngan Jerry Maguire....jumpr jugak jodoh ngan jejaka kacak lagi ensem tu kan...owh xkacak mane..cume dia sweet..huk33..dah jumpe jejaka idaman barulah kami mule meraba-raba dlm kegelapan malam yg pekat tok mencarik jln pulang..seb bek xsusah nk jumpe jalan pulang kan..huhuhu.spai umah around 9lbh..letey gillosssss ok! lepak gossip2 sket..pehtu layan TV...tp sebenarnya nk layankan mate kn..hehehe dah kol 12am jugak baru aku tido..huh..letey yeeeeeee!

Nota kaki: itu aje kisah kelelahan aku weekend yg lepas...weekend akan dtg pon aku bakal...penat ok! biller lah nk dpt rehat ngan puas nih~~~~~ bantal & selimut best aku...aku sgt merinduimu...[tilam xdek pon xpe...:P]

No comments:

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...