Monday, August 10, 2009

Teruskanlah - Agnes Monica

Oleh sebab aku xleh nk bukak youtube makanya..aku hanya mampo layan MP3 ajo..tp xleh attach kat sini....so, aku share lirik ajolah ek..kekekekee

Cdah lah dok tny pasai lagu ni..dia carik xjumpe..aku carik link & suh dia download lah kn..almaklumlah i xleh download..hehehee...dah akhirnya..dpt lah aku lagu ni jumaat lepas..ahaks...dan itu, dr last friday lah media player aku nye list lagu nih....lom buhsah lg...layankan ajo....

-------------------------------------------------------------------------------
Pernahkah kau bicara
Tapi tak di dengar
Tak di anggap
Sama sekali..

Pernahkan kau tak salah
Tapi disalahkan
Tak di beri
Kesempatan

Reff :
Kuhidup dengan siapa
Ku tak tau kau siapa
Kau kekasihku tapi
Orang lain bagiku

Kau dengan dirimu saja
Kau dengan duniamu saja
Teruskan lah.. Teruskan lah
Kau begitu

Kau tak butuh diriku
Aku patung bagimu
Cinta buta
Kebutuhan mu

Back to reff.

Hoo.. Hooo

Kau dengan dirimu saja
Kau dengan duniamu saja
Teruskan lah.. Teruskan lah
Kau.. kau begitu

Teruskan lah... teruskan lah..

No comments:

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...