Tuesday, September 1, 2009

Kek Cokelat Sedap


Amacam MENARIK TAK? Kek Cokelat kan...kompemlah meleleh air liq kan...tapi....sila tahan napsu ok! bulan puasa ni..kang meleleh air liur...org sebelah kate ape plak..kekekee

oklah..kali ni aku tolong promote kan biz membe aku...

sebijik kek tersebut berharga RM15
(size & bentuk seperti gambar di atas)

kalo berminat...boleh lah order pada Azmira - 019-232 1941 atau azmira.suhani@gmail.com . Utk penghantaran pula, hny utk sekitar kerinchi, KL Sentral, Ampang atau pon Ulu Kelang or tempat2 lain boleh lah berurusan dengan contact no, yang diberikan di atas. Di jamin sedap rase nye..sbb aku penah makan dah...hehehehe :)

Payment plak leh COD or via maybank2u or CIMBclicks [utk no acc, silalah email Puan Azmira utk details acc no.]

2 comments:

SakamotoMiharu said...

yeay saya pon sudah order 2 bijik hehehe

saifurudin said...

Pn. Azmira bace blog ni tak .. wahahaha

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...