Tuesday, September 22, 2009

Cik Kak Kecik

Aku sangat suke gamba budak kecik ni..
dah pandai posing yg pelik2 ha....
CAiyok2 my model..huhu

Semalam..Raya Ke-2 lah kan....erm cik Kak Kecik ni mai beraya umah Mama yun...dah dpt kaki...even terketor2 lagi..sakan lah dia pusing2 kat tangga [tpt pebret dia]...tp amoi ni lah kan..sangat cumei pakai cheongsam..hehehe


ok yg ni penangan dr abahnye...tu lah org sibok beraya..ade ke patut ade perlawanan bola mlm raya pertama kn..dah lah Man U ngan Man City..ha amik ko...ngan aku2 skalik kene tengok..sbb mase tu aku beraya kat umah Mak Long aku kat Alor Gajah [acara wajib mlm raya pertama kan]...stuck smpai gamez tu abis...poyo jek semua..tetibe sanggup dok bertapa lame..kalo idak..mmg kejap jek bontot dah berasap kan...

ha ni plak aksi si cik kak kecik ni...asik lah dok sebut "GOL" "GOL" "GOL"..tp seb bek sweet & cute kn..teringat gamba ensem adam yg mama dia send mase pagi raya....


ha tgk tu..siap ngan tangan2 dia skalik....abis lah ko Yam..anak dara ko dah jadik anak bapak...hehehee


oklah..jumpe lagi nnt..kalo dpt wireless free lagi...hahaha heaven tol kampung aku ni kan...:p



2 comments:

anonymous said...

kiut giler gmbr yg last tu..aku pun takde pose camtu..tercabar nih..

Yun said...

hahaha
ko nk jugak ke pose mcm tu...
meh join bihah,,.,kekeke
tp sebenarnye..dia sebut Gulll...bkn gol...gulll...sgt comei...

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...