Skip to main content

Salam Lebaran

Sekejap jek kan...dah masuk raya ke-3, aku masih lagi relax2...tp xdpt tgk TV yeeee....tu ayah aku dok control tV..TENSI saya ok! tapi xpe

Baru jek Aariz gerak balik dr umah aku..yeeee...Aariz & Mummy & Daddy nye datang beraya ke rumah Mama Yun..hik22..thnax Ila & Daos..berjaya jugak korang menjejaki umah aku kan...

ekceli aku ni..saje2 on Lappy ni kunun nk transfer gamba Family yam semalam...tp tetibe ade wireless Free..hahaha aku try connect..skali berjaya dah..kompem umah makngah sebelah aku ni yg punye...belasah ajelah kn kn

makanya..dapat lah aku hupdate gamba Aariz & family yg masih panas panas panas...sbb xsampai sejam lagi...hahahahaa




Aariz sangat cool..sbb tido jek..senang MakPak nye lah kan..seb bek Aariz xikot perangai Mummy kan..kalo hidak..xleh lah masuk beraya umah org..sbb asik nak melalak jek..keh keh..Maaf Ila..ngutuk ko plak..keh keh


thanx Ila & Daos..sbb sampai jugak ko...even suasana umah aku dah lengang sbb semua org dah pulang ke tempat laen kn..hehehehe
tapi kan gamba family aku jek xsempat amik sbb payah giller nk kumpulkan adik2 aku yg banyak songel itu...:P
ok lah...SelamatMenamBahBeratBadan Semua,...hehehe



Comments

semut-terbersin said…
wahh!! banggenyeh dapat masuk blog yun!! akhirnye kami ditepek dalam blog mama yunne! bezz bezz!! thanks mama yunne yg kasik duit raye merah kat aariz!!
Yun said…
2la...baru dpt berjumpe Aariz kan....kalo selalu jumpe..makanya..selalu lah gamba dia akan di tepek kat blogs aku ni [nmpk sgt xde modal nk berblogging ek?] kekeke

Popular posts from this blog

Vietnam (KUL-Hanoi-Danang- Hoi An - Mui Ne - HCMC - KUL)

Travel ke Vietnam ni dah nak setahun baru terhegeh-hegeh nak update kan. well, macam biasa, gambar dalam phone je uols, tu yang lambat nak proses. lepas tu aku memang malas super malas nak mengarang ayat.

percutian ke Vietnam ni takdelah rancang apa-apa, bila stress kerja mulalah tangan tu gatal kan. dan tanpa plan apa2, aku ajak DD beli tiket flight ke Hanoi and balik dr HCMC. ko mampu...gamble beli lepas tu baru lah nak plan. beli bulan dec kot travel on april/.kah kah..dan tak terpikir pon nak ke mana..yang aku tau misi utara ke selatan..itu sahaja. masa tu tic flight dalam RM500 utk returns.

dah masuk bulan 3 baru terhegeh2 nak plan..makanya, tak ckup hari plak, so, dari hanoi nak ke danang naik flight. sebab beli lambat dalam rm300 jugak lah kena... naik Vietnam airlines. layankan je.
tips utk penukaran duit:
- utk ke Hanoi, bawak USD je pon ok. semua tempat accept USD. sebab kalau kira, guna DONG boleh jadi rugi sket.
- Utk area tengah macam Danang, Mui Ne, dan lain2. better se…

Salam Ramadhan Kawan-kawan sekalian

Syukur alhamdulillah masih berkesempatan kita bertemu dengan ramadhan kali ini.

Payah jugak nak carik gambar yang gugurl alone..huhuhu semua nak gambar sekeluarga, sungguh tidak melambangkan ahkak yang single ni. Ok, thanks to mr.google dan thanks kepada pembuat gambar di atas.

Dikesempatan ini, saya dengan rendah diri memohon maaf di atas segala jenis keterlanjuran yang mengguris hati secara sengaja atau tidak. Semoga ibadah kita diberkati dan sentiasa dipertingkatkan.

Blog ini yang seakan terabai dek kesibukan tuan rumah yang tidak terkata. Semoga kesibukan ini ada terselit saham akhirat hendaknya.

Dan syukur sekali lagi kerana kerja migration data utk 139 cawangan semalaysia dari 139 db access kepada db centralize dengan 139 ragam. syabas kepada ahkaklorat ni. Semoga fasiliti baru ini memberi keselesaan serba banyak kepada pengguna.

Dan kepada rakan-rakan yang terasa diabaikan oleh ahkaklorat, sorry lah ye, sekarang ni masa yang ada memang akan dirujuk kepada katil di rumah sahaja…

No plat kereta di curi

aku penah cerita kisah ini yang jadi kat kawan aku masa 2010. tapi kalini, jadi pada aku pula. kejadian di parking rumah aku, motif tak dapat diketahui, tak fasal-fasal aku terpaksa ambil cuti, mujur cuti ganti ada lagi..sayanglah kan kalau EL ni.

Kejadian isnin pagi masa awal ogos yang lepas. dan masa yang tepat kehilangan tak perasan sebab dari sabtu tengahari aku tak keluar rumah sehingga isnin pagi nak pergi kerja. baru perasan dekat opis...hehehe dah lambat mana sempat nak telek kereta, tiba2 opismate aku tegur mana no plat...aduhai...satu kerja kan..tak memasal kena patah balik cari balai polis... dan buat report..

alhamdulillah lom ada apa2 lagi..entah apalah motif orang yang ambil no plat tu..tak memasal terbang rm60 utk both set.

dan diingatkan jangan lupa report kalau kejadian ni terjadi..atleast beringat perkara2 yang tak diingini berlaku.