Skip to main content

Abis jek Puasa

Kite akan sibok dengan makan rendang+ketupat+lemang segala kan...xpuas lagi membedal ketupat lemang rendang segala...kene suap nasik minyak balik..tu lah alkisahnye kan...

ok arini...berjaya jugak tuan empunye menghantar kad undangan...erm dia suh aku bwk BF aku skalik..aku jawab..aku dtg sorang jek..leceh bwk org ni...hahahahaha & dia kate...bagos jugak ko dtg sorang...nnt kazen2 aku ramai yg ensem-ensem....hahahahaa lagi aku gelak besar..oklah tu..bg kerjasama kat aku tok cuci mate..ngeh22

ekceli aku snap gamba ni tok Adik S...dia nk tgk sangat mcm mane ruper kad glemmer Mamat tu kan...erm tp aku plg suke sbb kad dia kaler purple...pehtu aku leh recycle wat frame gamba aku nnt! hehehehee
next week pon ade kenduri jugak...si Ros ngan padli akhirnya..menamatkan zaman berchenta sakan mereka dengan alam perkahwinan..huhuhu

Nota kaki: sape-sape yg teringin nk join aku cuci mate kat Sheraton, Subang..sila roger..nnt aku leh pertimbangkan....either lulus ke idak kn utk jadik ahli Cuci mate..hehehe & tetibe aku terpikir...dpt masuk NONA ke idak ek? keh keh keh

Dalam kepala: Tetiber teringat aku lom tengok "Papadom". bile lah nk pegi serang wayang nih...

Comments

Mira Suhani said…
nak itot..bila ni???ahaks
Queenin Murni said…
ehh.. roslina ngan padli.. ko pegi awal2 eh?? pegi ngan yam eh?
Yun said…
tu aku xpasti lagi..yam tu ntah blh pegi ke idak tah....hehehehe
fAriefArihan said…
nak tgk papadom dgn akaq!!! ps : cmne akaq bley ade ending citer nur kaseh???
Yun said…
ha jom lah mai KL..leh gi tgk papadom sesame..xkesah lah if akak dah tgk tym tu kan..

owh pasal nur kasih tu....hehehe rahsia..kalo nk tau...jom mai KL...hehehe tp citer tu lg bape episode jek..coz .. finale dia episode 26..
saifurudin said…
aku tibe2 terase mcm keyboard dell tu sgt lawa .. hurm
Yun said…
hehehe tu namenye..composition yg aku gune adalah terbaek..smpai keyboard nmpk lawa kan k n kan..ahaks

Popular posts from this blog

Vietnam (KUL-Hanoi-Danang- Hoi An - Mui Ne - HCMC - KUL)

Travel ke Vietnam ni dah nak setahun baru terhegeh-hegeh nak update kan. well, macam biasa, gambar dalam phone je uols, tu yang lambat nak proses. lepas tu aku memang malas super malas nak mengarang ayat.

percutian ke Vietnam ni takdelah rancang apa-apa, bila stress kerja mulalah tangan tu gatal kan. dan tanpa plan apa2, aku ajak DD beli tiket flight ke Hanoi and balik dr HCMC. ko mampu...gamble beli lepas tu baru lah nak plan. beli bulan dec kot travel on april/.kah kah..dan tak terpikir pon nak ke mana..yang aku tau misi utara ke selatan..itu sahaja. masa tu tic flight dalam RM500 utk returns.

dah masuk bulan 3 baru terhegeh2 nak plan..makanya, tak ckup hari plak, so, dari hanoi nak ke danang naik flight. sebab beli lambat dalam rm300 jugak lah kena... naik Vietnam airlines. layankan je.
tips utk penukaran duit:
- utk ke Hanoi, bawak USD je pon ok. semua tempat accept USD. sebab kalau kira, guna DONG boleh jadi rugi sket.
- Utk area tengah macam Danang, Mui Ne, dan lain2. better se…

Salam Ramadhan Kawan-kawan sekalian

Syukur alhamdulillah masih berkesempatan kita bertemu dengan ramadhan kali ini.

Payah jugak nak carik gambar yang gugurl alone..huhuhu semua nak gambar sekeluarga, sungguh tidak melambangkan ahkak yang single ni. Ok, thanks to mr.google dan thanks kepada pembuat gambar di atas.

Dikesempatan ini, saya dengan rendah diri memohon maaf di atas segala jenis keterlanjuran yang mengguris hati secara sengaja atau tidak. Semoga ibadah kita diberkati dan sentiasa dipertingkatkan.

Blog ini yang seakan terabai dek kesibukan tuan rumah yang tidak terkata. Semoga kesibukan ini ada terselit saham akhirat hendaknya.

Dan syukur sekali lagi kerana kerja migration data utk 139 cawangan semalaysia dari 139 db access kepada db centralize dengan 139 ragam. syabas kepada ahkaklorat ni. Semoga fasiliti baru ini memberi keselesaan serba banyak kepada pengguna.

Dan kepada rakan-rakan yang terasa diabaikan oleh ahkaklorat, sorry lah ye, sekarang ni masa yang ada memang akan dirujuk kepada katil di rumah sahaja…

No plat kereta di curi

aku penah cerita kisah ini yang jadi kat kawan aku masa 2010. tapi kalini, jadi pada aku pula. kejadian di parking rumah aku, motif tak dapat diketahui, tak fasal-fasal aku terpaksa ambil cuti, mujur cuti ganti ada lagi..sayanglah kan kalau EL ni.

Kejadian isnin pagi masa awal ogos yang lepas. dan masa yang tepat kehilangan tak perasan sebab dari sabtu tengahari aku tak keluar rumah sehingga isnin pagi nak pergi kerja. baru perasan dekat opis...hehehe dah lambat mana sempat nak telek kereta, tiba2 opismate aku tegur mana no plat...aduhai...satu kerja kan..tak memasal kena patah balik cari balai polis... dan buat report..

alhamdulillah lom ada apa2 lagi..entah apalah motif orang yang ambil no plat tu..tak memasal terbang rm60 utk both set.

dan diingatkan jangan lupa report kalau kejadian ni terjadi..atleast beringat perkara2 yang tak diingini berlaku.