Monday, October 12, 2009

Abis jek Puasa

Kite akan sibok dengan makan rendang+ketupat+lemang segala kan...xpuas lagi membedal ketupat lemang rendang segala...kene suap nasik minyak balik..tu lah alkisahnye kan...

ok arini...berjaya jugak tuan empunye menghantar kad undangan...erm dia suh aku bwk BF aku skalik..aku jawab..aku dtg sorang jek..leceh bwk org ni...hahahahaha & dia kate...bagos jugak ko dtg sorang...nnt kazen2 aku ramai yg ensem-ensem....hahahahaa lagi aku gelak besar..oklah tu..bg kerjasama kat aku tok cuci mate..ngeh22

ekceli aku snap gamba ni tok Adik S...dia nk tgk sangat mcm mane ruper kad glemmer Mamat tu kan...erm tp aku plg suke sbb kad dia kaler purple...pehtu aku leh recycle wat frame gamba aku nnt! hehehehee
next week pon ade kenduri jugak...si Ros ngan padli akhirnya..menamatkan zaman berchenta sakan mereka dengan alam perkahwinan..huhuhu

Nota kaki: sape-sape yg teringin nk join aku cuci mate kat Sheraton, Subang..sila roger..nnt aku leh pertimbangkan....either lulus ke idak kn utk jadik ahli Cuci mate..hehehe & tetibe aku terpikir...dpt masuk NONA ke idak ek? keh keh keh

Dalam kepala: Tetiber teringat aku lom tengok "Papadom". bile lah nk pegi serang wayang nih...

7 comments:

Mira Suhani said...

nak itot..bila ni???ahaks

Queenin Murni said...

ehh.. roslina ngan padli.. ko pegi awal2 eh?? pegi ngan yam eh?

Yun said...

tu aku xpasti lagi..yam tu ntah blh pegi ke idak tah....hehehehe

fAriefArihan said...

nak tgk papadom dgn akaq!!! ps : cmne akaq bley ade ending citer nur kaseh???

Yun said...

ha jom lah mai KL..leh gi tgk papadom sesame..xkesah lah if akak dah tgk tym tu kan..

owh pasal nur kasih tu....hehehe rahsia..kalo nk tau...jom mai KL...hehehe tp citer tu lg bape episode jek..coz .. finale dia episode 26..

saifurudin said...

aku tibe2 terase mcm keyboard dell tu sgt lawa .. hurm

Yun said...

hehehe tu namenye..composition yg aku gune adalah terbaek..smpai keyboard nmpk lawa kan k n kan..ahaks

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...