Tuesday, November 3, 2009

Antu Pokok Pisang

Yumi ni anak buah farah the pengantin tu..hehehe anak abijae [name glemmer abg dia] ngan kak pidah [kakak ipar dia], yumi ni ade adik, name amani & ade lg sorang tp dlm pewut lagi..ahaks...

ok, dia ni sangat lah pandai bergaya...even baru 4taun rase nye & ckp xleh blah ok..sebijik cam farah..mmg betol anak ngah ni namenye....tp paling best mase aku ke umah farah tok makan nasik ayam ahad lepas, dia dok belek kad ucapan selamat pengantin baru farah kunun2 wat bace buku....

korang nak tau citer ape dia bace kan tok aku? erm citer dia bertajuk "Antu pokok pisang" ..siap mulekan dengan di sebuah kampung ade pokok pisang..di pokok pisang itu lah antu duduk..di mana antu nya amat seram...eee serammm....serammm....pehtu dia teros menceceh tah ape2 tah...imaginasi thp dewa ok...dah lah semua kerektor katun dia masuk kan dlm citer dia tu..keh keh..pape pon Yumi...you mmg best.....yg xthn dok bilang lipatan lemak di pinggang...ade 4 semua nya..keh keh..lawak jek ...& ayat selambe cam farah....

depan camera...dia mmg pantang....ape gaya yg dia xleh buat..tgh menangis..if ko suh dia posing pon dia akan sporting posing tp still melalak lah..hehehe

comei kan dia...adik dia Amani..agak serius org nya....& yg akan kuar nnt xsure plak...hahaahha

yg xtahan..aku ade amik gamba dia mase kat dewan..std bebudak kan...nk tgk lepas amik....

ko tau ape dia komen?

"gambar amy cantek..tapi gelap"
cettt!!!!!! nk jadik komentar plak..kekekeke

gamba ni mase kat umah farah..b4 gerak makan nasik ayam kat umah mak dia..
tym ni aku tukang amik

xleh jadik aku nak masuk jugak kan
ha amik ko...apsal...eiy sekerat jek..mate aku plak cam dah nk lelap & senyuman plak xikhlas
yg geram 2org kat tgh maintain jek...aku ni punye jari dah berbelit2 xtau mane nk pegang camne nk tekan camera phone tu..hahahahaa

No comments:

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...