Monday, December 14, 2009

Yeay~~Selangor Cuti....

Semua sedia maklum...JUmaat Lepas, pekerja2 di Selangor cuti sempena ulang tahun Sultan nye... aku tidak terkecuali..sbb opis aku dlm kawasan selangor....

makanya....dpt lah menikmati weekend yg pjg....

mule2 peneng jugak memikirkan apelah aktiviti yg di buat weekend ni..sbb xbalik melaka kan...

asalnye, plan Jumaat tu aku nk ke Bangi..settel kan keje sket...& lepas tu cargas ke Bandar Putera, Klang tok ke rumah makcik aku...& ahad plak chow ke Jerantut sempena majlis sambut menantu di rumah makpak nye...

tetapi plan telah di ubah.....setelah Murni mengajak aku serang Warehouse sales crocs kat The mines....so jumaat lepas seawal jam 9am..aku gerak dr umah...g tuang minyak vagai..baru lah ke bandar tasik selatan...& lepas tu...menumpang kereta puan murni utk ke the mines....huhuhu dpt jumpe adam si macho boy sekejap...tp adam ala2 malu gitew...maybe segan org dtg umah..poyo lah pulak...

nak masuk ke tempat sarang rebutan tu kene beratur...45min jugak lah kaki aku kejang disebabkan berdiri...tgk org rembat...mak eihhh cam murah bebenor...tapi hakikatnye..xdek lah murah mane yeeeeeee....murni rembat lah utk family dia..yg aku..hny rembat gamba...sbb ape yg aku nak xdek yeeee di situ...hehehee & konsep aku skrg..kalo mmg xgune..jgn harap aku nk beli..takot jadik koleksi kasut dlm kotak xdiguna pakai dlm rak kasut kat umah tu.....bagus kan aku skrg...dah reti berjimat cermat sket dlm memberi barang mengikut keperluan...ahahaha
org mmg ramai & mmg sesak..pdhal tpt tu yg kecik sebenarnye....tp ape yg blh di komen....Harga dia xdek lah murah mane..bek i ddk depan PC....skodeng mane2 belog yg juai online..lg murah..leh dpt kaler yg kite minat kan..hehehehee

abis jek serang crocs, kitaorg jln2 & murni kuar idea bernas tok tgk wayang....makanya..belilah tiket New moon..hehehehe & budak tiket tu pon sengal....org ckp twilight...dia kate toilet....org kater nk new moon..tah citer ninja mane dia promote....org nak beli tiket 2.10pm../leh plak yg di print tu tic kol 5.10pm..kekdahnye..aku wat konklusi..mamat tu xdek hati& perasaaan nk keje hari tu..di kala pekerja2 di selangir tgh sakan bercuti!

& lepas beli tiket....kami makan di KR..hoyey....tercapai dah impian tekak...lepas ni DD..jgn lupe date kite di delicious ok! & 5lbh jugak lah pulang..lepak seround dua..sementara tgu nk ke toilet di rumah murni...lepas tu baru aku gerak ke Bangi...haih****kat Warta bangi..aku berjaya merabak kan poket dengan membeli hadiah kawen kengkawan yg sangat ramai nk menamatkan zaman bujang bulan nih..haih* xpe i beli kat romantika jek..sonang....sampai umah malam tu..kol 8lbh jugak lah...g ronda2 pasar malam dulu..sekali crocs ciplak..yg bile pakai pon same jek rase...kan...baru rm35...hehehehee

oleh sebab kepancitan+kemalasan..aku xpegi pon umah makcik aku...hehehehe last2 bilemane mak aku tepon...tadah telinge ajekah kene bebel..keh keh keh

4 comments:

Queenin Murni said...

wow!! sasanyer lengan yg ada sticker i love crocs itu! hahahah!

Yun said...

tu lah...lengan sape lerrr tu :P

cyanamoose said...

pergh! teruja akak tgk lengan. dah la ade sticker! ptt tulis i'm soo sasa! haha

amoi said...

bli ngan aku jek..hehe...

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...