Skip to main content

Aku dah kate

Dia yg akan Gondol Hadiah utk JUARA...hehehee

TAHNIAH Aizat...u're the "JUARA"~~~lalalala..hip hip...horey!

memang xdpt dinafikan...lagu "PERGI" tu ade aura yg tersendiri...even lirik nye simple..but sgt mendlm maknanya..

& Tahniah jugak utk TV3 ngan perubahan yg dilakukan utk 2009...amat berbaloi....

persembahan pon mantap2...tp mane2 yg so-so pon..kire ok lah...xdelah suara terkucil ke...xterkeluar ke ape kan....

utk Ally, Sheryl, FBI.....sempoi lah korang...lawak pon ok..xover...kan

yg aku paling suke..bile kump SEARCH wat persembahan....rock kapak..wa cakap lu1 ahaks...

utk FT....tahniah..sbb berjaya jugak..even kesakitan..tp semangat kental tu...wat org cuak....& berbaloi bile dpt tempat ke-3....Tahniah

utk Yuna...Congratez jugak...tp betul kate sunplawer....xsesuwai kot..pakai legging tu......[juz my 2cent]maybe org kate OK jek kan...persembahan yg sempoi..tp memberi impak yg kuat....

Lagu SITUASI...i suke.....& persembahan bersama2 2org budak dr Idola kecil tu pon i suke..hehehe

Hujan.....i kureng sket smlm..ntah rase biasa jek..[jgn marah..ni pendapat i jek]..maybe skrg musim Hujan..i jadik kureng sket!

Rich & team [estranged] persembahan vokal mantap jugak...xpe..kali ni kasik ur junior plak merasa pegang trofi k! hehehe :)

Misha...sori to say...lagu mmg best..cume lom jadik TERBAIK WOK! lagik....xpe..nnt cube lagik sampai berjaya!

Pemenang vokal terbaek...si Black...suara mmg power..xleh nak kate ape...duit tu mmg kaw yg punye! ahaks

yg laen2...ok jek....[pdhal malas nk pikir dah]

Nota kaki: berbaloi2...tahan mengantok malam semalam...:)

Comments

cyanamoose said…
ai paling suka bila FBI kata "Pendek kata.." (pointing to ALI.ikut sebutan baku.. betul gak kan? ahaks)
Yun said…
betul tu...tp tang FBI kene balik tu..yg bab bersinar2 ke ape..tp point kat kepala botak dia lah tu

Popular posts from this blog

Vietnam (KUL-Hanoi-Danang- Hoi An - Mui Ne - HCMC - KUL)

Travel ke Vietnam ni dah nak setahun baru terhegeh-hegeh nak update kan. well, macam biasa, gambar dalam phone je uols, tu yang lambat nak proses. lepas tu aku memang malas super malas nak mengarang ayat.

percutian ke Vietnam ni takdelah rancang apa-apa, bila stress kerja mulalah tangan tu gatal kan. dan tanpa plan apa2, aku ajak DD beli tiket flight ke Hanoi and balik dr HCMC. ko mampu...gamble beli lepas tu baru lah nak plan. beli bulan dec kot travel on april/.kah kah..dan tak terpikir pon nak ke mana..yang aku tau misi utara ke selatan..itu sahaja. masa tu tic flight dalam RM500 utk returns.

dah masuk bulan 3 baru terhegeh2 nak plan..makanya, tak ckup hari plak, so, dari hanoi nak ke danang naik flight. sebab beli lambat dalam rm300 jugak lah kena... naik Vietnam airlines. layankan je.
tips utk penukaran duit:
- utk ke Hanoi, bawak USD je pon ok. semua tempat accept USD. sebab kalau kira, guna DONG boleh jadi rugi sket.
- Utk area tengah macam Danang, Mui Ne, dan lain2. better se…

No plat kereta di curi

aku penah cerita kisah ini yang jadi kat kawan aku masa 2010. tapi kalini, jadi pada aku pula. kejadian di parking rumah aku, motif tak dapat diketahui, tak fasal-fasal aku terpaksa ambil cuti, mujur cuti ganti ada lagi..sayanglah kan kalau EL ni.

Kejadian isnin pagi masa awal ogos yang lepas. dan masa yang tepat kehilangan tak perasan sebab dari sabtu tengahari aku tak keluar rumah sehingga isnin pagi nak pergi kerja. baru perasan dekat opis...hehehe dah lambat mana sempat nak telek kereta, tiba2 opismate aku tegur mana no plat...aduhai...satu kerja kan..tak memasal kena patah balik cari balai polis... dan buat report..

alhamdulillah lom ada apa2 lagi..entah apalah motif orang yang ambil no plat tu..tak memasal terbang rm60 utk both set.

dan diingatkan jangan lupa report kalau kejadian ni terjadi..atleast beringat perkara2 yang tak diingini berlaku.

Salam Ramadhan Kawan-kawan sekalian

Syukur alhamdulillah masih berkesempatan kita bertemu dengan ramadhan kali ini.

Payah jugak nak carik gambar yang gugurl alone..huhuhu semua nak gambar sekeluarga, sungguh tidak melambangkan ahkak yang single ni. Ok, thanks to mr.google dan thanks kepada pembuat gambar di atas.

Dikesempatan ini, saya dengan rendah diri memohon maaf di atas segala jenis keterlanjuran yang mengguris hati secara sengaja atau tidak. Semoga ibadah kita diberkati dan sentiasa dipertingkatkan.

Blog ini yang seakan terabai dek kesibukan tuan rumah yang tidak terkata. Semoga kesibukan ini ada terselit saham akhirat hendaknya.

Dan syukur sekali lagi kerana kerja migration data utk 139 cawangan semalaysia dari 139 db access kepada db centralize dengan 139 ragam. syabas kepada ahkaklorat ni. Semoga fasiliti baru ini memberi keselesaan serba banyak kepada pengguna.

Dan kepada rakan-rakan yang terasa diabaikan oleh ahkaklorat, sorry lah ye, sekarang ni masa yang ada memang akan dirujuk kepada katil di rumah sahaja…