Wednesday, January 27, 2010

Tiada Mood



leh tgk kat sini
















4 comments:

saifurudin said...

ni pehal nih .. haish .. tgk sorang3 dah ar .. ohohoho

Yun said...

senang...nk layan...xyah nk ke youtube vagai..waakakakaa

semut-terbersin said...

wah! banyak gilaaa yun!! ini sudah bagus! aku usha ko nye blog ari2 laa nak tgk vclips ni sumer..
oh aku 2 minggu lepas baru tau pasal citer korea ni..tertengok kat rumah parents in law aku..SIL aku gila sakan citer ni..siap beli dvd movie + the making of! sanggup tu habis ratus2..ape daa..download lagik bagus kan?org sebok kenduri kat luar, aku sebok tgk citer ni bleh? then baru aku tau pasal citer ni jepun nye version pon ada! haih punye laa aku ni tak kesah langsung dah pasal citer/movie2 semenjak dah ada aariz ni..org dok sebok citer pasal boys over flower, aku buat derk je..tp skalik aku tertgk, tros melekat! adusss..tp still citer meteor garden lagik bezz!

Yun said...

hahaha..ade lg..cume smlm malas nk edit byk sgt..hehehe tp ni antara pebret aku..wakakaka..senang tok aku nk layan

erm mmg pon meteor garden best sbb kite layan yg tu dulu kan...

owh ko xtau ke...jepun nye version pon ade...ehehhehee

2la..sekali layan teros melekat ...sbb hero ensem2..wakakakaa

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...