Wednesday, February 10, 2010

Fullhouse Lifestyle Store & Cafe

Finally Berjaya jugak aku ngab DD redah utk mencarik tempat FullHouse Cafe ni kat Ara Damansara...huh~ mencabar ok...tp tipooo jek...xdeklah mencabar sgt...cume berpandukan peta yg aku xpaham ni......[serius aku xpaham ok peta ni!]
& Garmin plak xbg kerjasama...last choice..i Call jek Mrs.Soljar utk membantu..since dia kate dlm email...dekat jek ngan umah kan....

makanya....direction yg dia bg....

exit subang & ikot signboard Ara Damansara - traffic light - buat U-turn - masuk kat simpang The Gallery Sime Darby - terus jek - sampai T-junction amik kiri....belah kanan akan nampak tempat simpan tren Rapid - belah kiri plak ade umah Flat.....jalan teros & akan nmpk terowong...sebelom terowong tu..amik kiri utk ke bangunan NZX...hehehehe lepas tu carik lah dlm tu...Fullhouse kat belah tengah..

makanya....dengan direction tu lah aku sampai ke Fullhouse malam smlm...senang jek rupernye..Sigh*...aritu kitaorg xlalu bwh terowong tu....sbb dr Damansara kan,..tu yg carik xjumpe2 tu...


The Menu Book
Cantik kan menu book dia..ala2 style magazine gitew...

yg di order oleh kami
[Kiri = RM7.90, TGh = RM 6.90]

& ini...
[Kiri = RM18.90 & Kanan = RM22.90]

& ini jugak..
tart cokelat dia sedap ye...hehehehe
Sebijik = RM2.50 [Kalo 1/2doz = RM13]

Decoration kedai yg wat aku jatuh chenta..hehehehe
tu mase terpandang dlm Awan Dania lah..
xpe....dah try kan....

ni saje jek...

harga dia ok jek...utk semua di atas.. kene Rm67.++ jek....ok lah xdek..service charge or gov tax kan...sbb dah include skali dlm harga kot..hehehehe TAPI kalo nak murah..serang mase Lunch..sbb tym lunch ade set...kire siap air + dessert + main course harga dalam RM10.90 - RM 18.90 jek...murah kan? utk dinner xdek set ye...hehehe sbb mlm xramai org datang kot...hehehe

Nota kaki: ok..cukoplah sesi merabak kan poket utk bulan ni...nak simpan sikit duit tok di taburkan kat Dabong nanti..hehehhe :) tunggu bulan depan [boleh ke makan besar bulan depan?] nye sesi JJCM aku ngan DD. Sape nak pg sini lagi...lepas bulan depan ye...hehehehe [sbb aku nak join jugak lagi! hehehe]

7 comments:

bakal graduate said...

wow sdpnya..ni mesti yg jenis high taste

Yun said...

mcm mane nk tau org itu high taste?

heheehe

semut-terbersin said...

whiaa cam dekat2 ngan area umah aku jaa?? harus nak kene try ni..macam lazat hingge menjilat jari jaa! huuu kat ner ni? sumpah tgk map cam dah dekat gila ngan umah aku..tp aku pelik sket camne nak tembus ke nzx tu?? huwaaa

Yun said...

semut: mmg dekat jek...ko lalu jek bwh terowong tu...& masuk simpang ke kanan yg per-1...situ lah area NZX tu...erm kedai dia..kat tgh2...selamat mencari..hehehe

mama tisya said...

mcm menarik je fullhouse ni...oo yg dlm awan dania ni la tmptnye..ingtkn GARDEN cz decp2 lebih krg je

amoi said...

halal ke weh?aku tgk kat menu tu banyak tulisan cino..huhu...

Yun said...

hahaha..dah ni korea style ma...

ade jek dia tulis halal..aku was2 gak..pd mule...tp ala2 chilis, tony romas..cume dia...bkn english style..dia korea style..which cina lah yg suke kan....ADE jek menu nasik lemak..kalo xsilap aku..hehehehe

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...