Wednesday, February 17, 2010

Riang Riang Restoran


Semalam DD bawak aku makan kat sini..sbb nye...perut i dah berkeriuk2 tahap xleh nak tahan dah utk membuat bodoh pada perasaaan lapar tersebut..hehehehe makanya..di sini lah kami melantak dek kerana char kuew teau tebing kat bulatan universiti tu dah tutup kan....

xsempat snap gamba...yg ni pon aku dpt dr mr.google jek...tp ape yg aku leh perkatakan....sape2 yg lapar thp dewa + kuat makan...leh lah ke sini..sbb portion dia [nasik jek lah] agaknya byk hehehehe....& semalam kitaorg juz order nasik putih + ayam goreng kunyit + kailan ikan masin + tomyam campur yg sangat sedap sehingga meleleh leleh air mata aku dok teringat...hehehehe seb bek dekat jek ngan umah aku..ahaks....

ok lah...bukan tu jek..kitaorg minom teh ais yg sedap + aku tambah order..banana split yg murah..RM5 jek..hehehehehee

total kene smlm only rm24.40 utk kesemua itu...boleh lah..lom dikategori cekik darah lagi tu....erm selain makan...ade jugak car wash kat depan kedai tu..kire nnt nk hantar basuh kete..aku xlah kelaparan lagi..hahahaha

owh lupe nak kedai ni..mudah jek....[utk Murni & akram] kalo teringin...& kalo aku xangkat call ko kan..hehehe begini...dr bangsar south tu nk ke pantai dalam....kat traffic light amik kanan utk ke Pantai Hill Park [ingat tau..ke kanan ye...kang ke kiri...masuk ke NPE plak] hehehehe lepas tu sebelom masuk ke Pantai hill park tu ade simpang ke kiri..sila masuk simpang kiri tu..kalo teros..terang2 lah korang akan jumpe Rumah2 di Pantai Hill Park...makanya..dah masuk simpang kiri tu....sila jln teros tp jgn laju sgt..sbb kedai dia sebelah kiri jek selepas pasaraya UO...heheheehe kalo dah smpai area desa aman tu..maknanya..dah terlepas yeee kengkawan..selamat mencube..sbb selain makan2 itu...laksa pon ade...spaghetti pon ade....& macam2 ade...roti pisang dia..DD kate sedap...aku tgk roti tu pon menarik..hehehehe

Nota kaki: Murni, Better ko g makan kat sini lain kali...dr tempat xsedap tu..ahaks.....

3 comments:

amoi said...

aku pernah mkn nasik goreng udang...siyes tak sedap...udang dia tak fresh..hampeh...tp kan aku tgk owner dia india aa...tp tatau la kot india muslim..huhu...

tp sate kat situ sedap...

Yun said...

ha ah..mcm india..aku ingatkan style mamak...india muslim kot

tp aku suke tomyam dia..gile babas nye berasap telinge..hahaha

I_Hate_Lolipop said...

tempat ni malam sedap, siang tak best.kalau sup lebih best kat ngan pantai dalam Sup Juara. Sup dia mmg superb.

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...