Tuesday, March 2, 2010

KL-Dabong-Jelawang [Episod 2]

Oleh sebab byk sgt permintaan, aku tambah sket utk tatapan kowang yg bakal ditinggal kan oleh ku beberapa hari..bg mengisi masa buhsan korang ketika ketiadaan aku di opis...cehhh poyossss sangat dah statement aku kali nih..keh keh keh

walau pon aku kengantokkan yg amat sgt,...tetapi ku gagahi JUA ke opis hari ni.....& ku gagahi jua diri melawan penyakit mengatok ni...

oklah....gamba ni xdek ape pon..sket jek....yg laen2 dr camera bebudak laen yg aku lom kutip lg...Beg aku xmuat nk sumbat Mr.Nik aku tu.....almaklomlah..aku lebih penting perut2 bebudak ATAT dr camera tu..kang aku bwk camera..yg laen aku malas bwk dah!

**View dr Batu Hampar di Kem Bahar**
Terbaek layan perasaan kat sini..
tenang..tenang...sungguh menenangkan
itulah tujuan Utama aku ke sana..adalah utk mendapatkan ketenangan SEKETIKA...aku malas nk mendaki sgt..almaklomlah..aku ni dah terlampau manja utk beberapa taun kebelakangan ni... setelah 2 taun setengah xmendaki..nk ke kem baha ni, aku kene mendaki..mak aihh...bapak lah terkejut segala otot-otot aku...almaklomlah..tetibe kene kejut utk bekerja keras kan......semua otot2 ku masih ok..even mengalami beberapa tragedi yg xberapa tragedi sgt..ahaks....cume ketika ini..aku masih berjalan mcm org perempuan di dalam pantang...aku ni pantang nmpk tangga..kompem nk elak....hehehehe

** Cube teka...puncak ape kah itu?"
Aku rase tu lah puncak Stong & Ayam..hehehe

Pada sesape yg nak mendaki ke Stong/Ayam/Birut/Etc or nk lepak di Kem BAha, Jelawang jek boleh contact org yg seperti di dalam gamba di atas ok!

yg ni kat resort Stong Hill...kire ni kat kaki puncak..if korang pekena ayaq terjuin kat sini pon dah terbaek...

jgn lupe...bayar entrance Fee ok! ahaks

Nota kaki: dah xdek gamba.....minggu depan saje ok!

5 comments:

cyanamoose said...

ala.... minggu depan cite lain... upload la lagi... mo tgk gunung stong ayam...kelakar la nama..{buat insan yg jakun seperti aku yg tk pernh mendaki} hehe

Kenanga said...

uol xjupa hantuan ka?...org Senoi xngorat uol ka?

zakiahck said...

ceh...saje je la intro wat aku lg tak sabo nk tungu kn..
g backpack tmpt lain plak eh..beshnye!!

cyna aku pn jakon jugak..tak penah wat keje2 memanjat cangini kekekeaa..:-D

amrufm said...

Takde orang ajak aku pun.....huhuhuhuhuhuhuhu

Rindunya pada Jelawang...

Yun said...

cyana: jgn wat jakun ko kat sini..kang aku anto masuk utan kawan ngan org senoi

kenanga: hantuan minat kat org mcm you jek....org senoi..xtaste kat aku..dia taste kat abg zizul & kak gee jek

kiah: ko jgn ikot sharna tu...dia tu panjat katil jek reti

amru: erm..ko xbace forum....mane nk tau..skrg mane ade jemputan pakai kad lg kn!

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...