Tuesday, June 15, 2010

Hafiz & Atika

Selamat Pengantin Baru kepada kazen aku Hafiz dan Isterinya Atika. [dalam pala otak aku, org nama hafiz ni mmg suka pd org nama atika jek ek?] keh keh keh... Hafiz ni muda dr aku..baru 24tahun tp jodoh dah sampai. dia ni mcm kes adik aku jugak lah yg kedua tu...langkah bendul..sbb si Hafiz ni ade kakak yg tua dr aku [Ita sila sedar diri..ko lagu tua dr aku] hehehee..mmg aku kene pelangkung ngan minah tu nnt. Ok, ni nama Jodoh dah sampai kan...

mula-mula bila makcik2 aku kate wife si hafiz mcm aku..serius aku xpercaya...tp mereka kate xdek lah same sgt..cume gambar kat banner tu...serius aku rase same plak..wakakakakaa

dan lagi satu..dengan spek yg baru....semua org ingat aku adelah adik aku..wakakakaaa mcm2 lah ayat2 makcik2 aku...aku xdpt blk mlk lah..sbb ade keje lah..pdhal yg aku ade keje tym majlis dibelah perempuan minggu sebelom nya..tu mmg aku xleh nk pg..sbb aku ade shoot wedding si Isda tu kan. pdhal..yg depan mate depa ni lah si Yun nye..wakakaka lawak jek...

owh ni..sedare mare belah bapak aku....yg seusia aku mmg agak xdek lah kn..keh keh keh..makanya..aku ber geng lah dengan kanak2 ribena aje...yg ala2 usia aku..tah mane2 tah....
ok ni lah si Atika...& anak2 buah asam gelugur....giller wa surrender nk handle budak2 ni

Klon dek yap suatu ketika dahulu
ok mak busu..jgn muntah dlm mangkuk nasik tu..keh keh keh
yg ni..ngelat buat keje....asik nk mamam jek...
makcik yg paling gigih bekerja..tidak pernah sekali mengelat mcm aku..
yupp mak lang ku yg dulu kurus..kini tidak lagi!
owh ni lah Pak ngah aku yg digeruni dr dulu hingga kini..:)
aku cuba nk candid gambar adik aku sndr..tp haram jadah..xpernah nk bg kerjasama...

Dik yap
Dak Abg
Dak ijat
Along yg mane anak nye perangai sebijik mcm mak dia mase kecik2 dulu..
giller punye penglipurlara yg aku xmampu nk handle...serius letey dowh layan anak ko
Adib yg macam2
Wak rahim[my busu yg selalu buli aku] & askar2 nye..
my mom & orang2 dapor

aik mak dah relax ngan mak2 sedare guwe
damn you..i dah upload 2kali gambar ni....nmpk sgt you giller glemmer kak aya oiiii
ni jek lah seketui gambar aku yg ade tym kenduri ni
yg lain2 sebelom setart penat
makpak pengantin
merahnye lah hai....
oklah Ita...disebabkan itu one..two jus mase hari kejadian....& dua-dua buat BATU...mmg sah..kite naik pelamin same...
asik ko tunggu aku..aku tgu ko..rasakan 2-2 org dah kene tgl...
Ini aje yg sempat aku snap...sbb dah sibuk angkat itu ini..wa dah xlarat nk kendong boipren i dah...& lepas zohor aku dah chow kejap pg kenduri Mr. Macha kat asahan sebelom kembali ke majlis di kala org dah berkemas..huhuhuhu [ni bukan mengelat ok...ni terpakse name nye]

Nota kaki: Semoga Dikurniakan anak yg berderet2...kekekekee

No comments:

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...