Wednesday, June 30, 2010

Sebab aku menguap byk kali siang tadi

Owh tetibe teringat.

Ape perasaan korang yg tengah lena di ulit mimpi, tetibe dapat call kene sumpah seranah di kala pukul 5.00am. DAMN! mcm lah siang tu takkan muncul lg..kalo ye pon nak maki hamun aku, tunggu lah esok pagi kan. rase nak bagi penampar!

lagi menyakitkan hati aku diserang tanpa usul periksa terlebih dahulu.

Nak kate perempuan bodoh. aku sendiri perempuan..nak kate perempuan suka bertindak melulu tapi aku rase xsemua perempuan begitu. Ok titik sini dulu

Kalo aku lah, as perempuan, kalo aku nye tunang ke, boipren ke, suami ke..ada perempuan lain..aku takkan carik perempuan yg lain tu..yg aku carik cuma boipren/tunang/suami aku tu. Aku setelkan dengan dia jek...sbb dia yg buat pasal ngan aku kan...perempuan lain tu xdek kene mengena kot...cuma dia tak ubah macam penambah perisa jek!

ok sambung, aku xpaham kenapa perempuan tu call aku pagi2 buta ni..nak terpekik2 kat telefon..kalo ye pon nk serang aku..sila lah jumpa aku..dah lah....serang aku tanpa sebab..aku kenal pon idak si lelaki nye tu..lagi muskil aku.....yg pelik nye....aku mamai...aku xbalas pon ape dia cakap..cume aku kate..aku xkenal..tapi perempuan ni sengal sbb tak nak paham..last2 aku juz tny..."dah sudah ke muntah kn semuanya?..kalo dah abis..assalamualaikum..lain kali tolong beradap sikit ketika bercakap dengan org lain"

xdek plak dia call aku balik ke ape..mungkin dia baru tersedar, yg dia tersalah org..mungkin no aku tu dia dpt tym dia mimpi dlm tido [pd hal no tu utk no ekor..opss bukan ok!]...ke dia main redah jek..ikut napsu marah dia...

baru ni aku teringat....setelah puas memerah otak memikirkan kejadian tu...

antara ayat dia yg aku ingat...

" xkenal ke no yg you tetiap hari call & sms?" sbb aku tny sape masa ni kot

"apsal you ni menggatal dengan hak org?" - serius aku xtau

"boleh tolong tak jangan kaco dia lagi" - mshlnye aku xpenah kaco pon

"lepas ni i tak nak tgk no you dekat no Jiji I" - Who is JIJI???????

Nota kaki: aku xkenal JIJI, no yg dia tny tu pon aku xpenah kenal, lagi satu, no maxis aku ni dah bape kurun xbertopup..lagi lah pelik!kalo ye pon nk berskandal...aku carik yg bujang lah! kalo tau hak org..even boipren org pon aku takkan kaco..kecuali aku tak tau lg status dia...dan tolong lah wahai perempuan..cek dulu..sebelom menyerang! tapi lebih baik ko serang laki ko..sbb dia yg menggatal kn!

** serius lame jugak aku leh layan dia membebel....adelah dlm 25minit**

dan

**aku berharap perempuan tu akan malu sendiri..bila dia menyedari..dia salah org**

ehh..belum abis

**dan aku nk kate...skrg ni aku xdek skandal dengan mane2 lelaki ok!**

Ok sampai sini saja dulu..meh tido...mlm ni dpt call mcm tu..sumpah aku publish no phone minah tu kat belog aku ni!

2 comments:

cyanamoose said...

JIJI tk kenal... JIJO kenal la... QUEEN of EQUINE GARDEN!!! auww!!

semut-terbersin said...

muahahahaha!! sure malu gilaa pompuan tuh!! tuh aa suke2 nak semburr...

kalo aku cik yunne, tak kire aa tgh mamai ke ape, aku sembur je balik! ahaha

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...