Tuesday, July 20, 2010

Sticky Mode [The Baju Kurung Online]


Dear all,

aku dengan kawan aku Si Yam, kami ada menjual Baju Kurung Pelbagai corak + Jenis kain + pelbagai size. Sila lah jenguk ke "The Baju Kurung Online" utk melihat apa yang ada..hehehe.

Kalo berminat boleh lah roger aku.

Nota kaki: utk entry baru aku..sila jenguk ke bawah ye..hehehehe

2 comments:

semut-terbersin said...

cik yunne, size die cenggane..untuk aku sesswaii size M kaa L kaa? ke S??? hihihi..tak pernah try beli baju kurung online..nak try ni

Yun said...

size dia ikut ukuran bahu....ni size std mcm yg juai kat kedai tu jugak

kalo aku pakai M lah skrg ni..hehehe dah gemok kn...ko S maybe boleh..ke same mcm aku jugak? kat belog the baju kurung tu ade bgtau ukuran bahu tu mcm mane.

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...