Skip to main content

Beberapa jam yang lepas

Gambar ni di ambil dalam kol 9lebih tadi. tulah berbuka kat luar ngan geng sewel dan kebetulan chip geng sewel mai dari Miri, makanya terpaksa lah anak2 buah geng sewel melayan chip yang sengal tu melepaskan kesengalan setelah berapa lame bertapa di Miri tu tanpa kehadiran ahli-ahli sewel yang lain...

aku saje jek tepek gambar ni sebab aku rase best...kenapa ek? kerana....kerana...kerana....gambar ni telah menipu orang yang meilhatnye...di mana aku kelihatan se GENG ngan orang yang kurus kering tu [mira-sara & kak da] huhuhu lemak aku dah tersembunyik separuh..wakakakaa.....bukan kerana aku dah kurus ketika puasa ni yek...aku nye berat badan & kegemokan masih sama di tahap kronik tu, lom kembali pulih ke stage selesa seperti yang diidam-idamkan suatu ketika dahulu..huk22

ok alh..cukup lah..ade plak aku larat nk bukak mate mengunyah makanan tym sahur nnt...gut 9te...

Comments

cyanamoose said…
pergh!!! nmpk kurus siot!!! ingt tk jumpa ko seminggu, ko dah back in shape.. oppsss!!!! jgn mare.. bulan posa nie :)
Yun said…
hahahaa

kan....nmpk kurus...xpelah...hakikat xleh kurus..nmpk kurus dlm gambar pon satu nikmat jugak..kekekee

weh ko nye speedlight aku asik lupe jek..ko lah xingatkan aku..ko nk guna nnt roger lah
cik reen said…
weh awat background tu mcm pernah kulihat ye. tapi di mana ye??? bukan kat wangsa walk ke tu yun?? dekat banget ngan umah aku tuh..wah karok selepas tarawikh ka??? hahahahhaha (guwe pun teringin gak hehehhe)
Yun said…
miahahaa...tepat sekali tekaan ko..mmg ko lah warga wangsa maju yg tegar..

xdeklah karok pon..sbb berbuka puasa kat situ & then ronda2 teman kan kak da....
semut-terbersin said…
baru nak puji n kagum dengan kegigihan ko berpuasa sampai kurus gitu..huhu ilusi optik saje kah? ke mmg betul ko dah kurus yun?
Yun said…
miahahahaa
ilusi optik jek..tp nak puji aku terima jek..kekeke
xdenye aku ;leh kurus dlm mase 23 hari kan...

Popular posts from this blog

Vietnam (KUL-Hanoi-Danang- Hoi An - Mui Ne - HCMC - KUL)

Travel ke Vietnam ni dah nak setahun baru terhegeh-hegeh nak update kan. well, macam biasa, gambar dalam phone je uols, tu yang lambat nak proses. lepas tu aku memang malas super malas nak mengarang ayat.

percutian ke Vietnam ni takdelah rancang apa-apa, bila stress kerja mulalah tangan tu gatal kan. dan tanpa plan apa2, aku ajak DD beli tiket flight ke Hanoi and balik dr HCMC. ko mampu...gamble beli lepas tu baru lah nak plan. beli bulan dec kot travel on april/.kah kah..dan tak terpikir pon nak ke mana..yang aku tau misi utara ke selatan..itu sahaja. masa tu tic flight dalam RM500 utk returns.

dah masuk bulan 3 baru terhegeh2 nak plan..makanya, tak ckup hari plak, so, dari hanoi nak ke danang naik flight. sebab beli lambat dalam rm300 jugak lah kena... naik Vietnam airlines. layankan je.
tips utk penukaran duit:
- utk ke Hanoi, bawak USD je pon ok. semua tempat accept USD. sebab kalau kira, guna DONG boleh jadi rugi sket.
- Utk area tengah macam Danang, Mui Ne, dan lain2. better se…

Salam Ramadhan Kawan-kawan sekalian

Syukur alhamdulillah masih berkesempatan kita bertemu dengan ramadhan kali ini.

Payah jugak nak carik gambar yang gugurl alone..huhuhu semua nak gambar sekeluarga, sungguh tidak melambangkan ahkak yang single ni. Ok, thanks to mr.google dan thanks kepada pembuat gambar di atas.

Dikesempatan ini, saya dengan rendah diri memohon maaf di atas segala jenis keterlanjuran yang mengguris hati secara sengaja atau tidak. Semoga ibadah kita diberkati dan sentiasa dipertingkatkan.

Blog ini yang seakan terabai dek kesibukan tuan rumah yang tidak terkata. Semoga kesibukan ini ada terselit saham akhirat hendaknya.

Dan syukur sekali lagi kerana kerja migration data utk 139 cawangan semalaysia dari 139 db access kepada db centralize dengan 139 ragam. syabas kepada ahkaklorat ni. Semoga fasiliti baru ini memberi keselesaan serba banyak kepada pengguna.

Dan kepada rakan-rakan yang terasa diabaikan oleh ahkaklorat, sorry lah ye, sekarang ni masa yang ada memang akan dirujuk kepada katil di rumah sahaja…

No plat kereta di curi

aku penah cerita kisah ini yang jadi kat kawan aku masa 2010. tapi kalini, jadi pada aku pula. kejadian di parking rumah aku, motif tak dapat diketahui, tak fasal-fasal aku terpaksa ambil cuti, mujur cuti ganti ada lagi..sayanglah kan kalau EL ni.

Kejadian isnin pagi masa awal ogos yang lepas. dan masa yang tepat kehilangan tak perasan sebab dari sabtu tengahari aku tak keluar rumah sehingga isnin pagi nak pergi kerja. baru perasan dekat opis...hehehe dah lambat mana sempat nak telek kereta, tiba2 opismate aku tegur mana no plat...aduhai...satu kerja kan..tak memasal kena patah balik cari balai polis... dan buat report..

alhamdulillah lom ada apa2 lagi..entah apalah motif orang yang ambil no plat tu..tak memasal terbang rm60 utk both set.

dan diingatkan jangan lupa report kalau kejadian ni terjadi..atleast beringat perkara2 yang tak diingini berlaku.