Sunday, August 22, 2010

Beberapa jam yang lepas

Gambar ni di ambil dalam kol 9lebih tadi. tulah berbuka kat luar ngan geng sewel dan kebetulan chip geng sewel mai dari Miri, makanya terpaksa lah anak2 buah geng sewel melayan chip yang sengal tu melepaskan kesengalan setelah berapa lame bertapa di Miri tu tanpa kehadiran ahli-ahli sewel yang lain...

aku saje jek tepek gambar ni sebab aku rase best...kenapa ek? kerana....kerana...kerana....gambar ni telah menipu orang yang meilhatnye...di mana aku kelihatan se GENG ngan orang yang kurus kering tu [mira-sara & kak da] huhuhu lemak aku dah tersembunyik separuh..wakakakaa.....bukan kerana aku dah kurus ketika puasa ni yek...aku nye berat badan & kegemokan masih sama di tahap kronik tu, lom kembali pulih ke stage selesa seperti yang diidam-idamkan suatu ketika dahulu..huk22

ok alh..cukup lah..ade plak aku larat nk bukak mate mengunyah makanan tym sahur nnt...gut 9te...

6 comments:

cyanamoose said...

pergh!!! nmpk kurus siot!!! ingt tk jumpa ko seminggu, ko dah back in shape.. oppsss!!!! jgn mare.. bulan posa nie :)

Yun said...

hahahaa

kan....nmpk kurus...xpelah...hakikat xleh kurus..nmpk kurus dlm gambar pon satu nikmat jugak..kekekee

weh ko nye speedlight aku asik lupe jek..ko lah xingatkan aku..ko nk guna nnt roger lah

cik reen said...

weh awat background tu mcm pernah kulihat ye. tapi di mana ye??? bukan kat wangsa walk ke tu yun?? dekat banget ngan umah aku tuh..wah karok selepas tarawikh ka??? hahahahhaha (guwe pun teringin gak hehehhe)

Yun said...

miahahaa...tepat sekali tekaan ko..mmg ko lah warga wangsa maju yg tegar..

xdeklah karok pon..sbb berbuka puasa kat situ & then ronda2 teman kan kak da....

semut-terbersin said...

baru nak puji n kagum dengan kegigihan ko berpuasa sampai kurus gitu..huhu ilusi optik saje kah? ke mmg betul ko dah kurus yun?

Yun said...

miahahahaa
ilusi optik jek..tp nak puji aku terima jek..kekeke
xdenye aku ;leh kurus dlm mase 23 hari kan...

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...