Monday, August 9, 2010

Gumbira

Aku baru perasan, Kampeni aku ni bg memo dari last week, tapi aku xperasan pon...aku tau Nuzul Quran nanti kite cuti, kan nuzul quran jatuh pada jumaat [27 Ogos 2010] tapi kampeni aku replace ke ISnin 30 ogos 2010...aku xteringat plak akan hakikat hari kemerdekaan pd 31 Ogos 2010..owh panjang lah masa berehat2 ketika puasa ni..

Saya Gumbira..xsabar nak puasa...hahahaa tetiber jek ek :)

sebab nak cuti 4hari tu..wakakakaa

1 comment:

xhn said...

ok.kenapa aku xrasa mcm gembira pun???????????!!!!
sbb aku keje kat KL!!!!
waaaaaaawawaaaaaaaa =(

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...