Friday, August 27, 2010

Hasil dr Kids Photography Workshop

Ni lah antara hasilnya...sepatutnya pakai compact camera kan..tp mane ade daaaa...takkan nak berebut ngan gonjes kot....tu pon snap bape keping dah kong baterinye..ahaks

owh camera compact aku nye story sgt tragis..dah xleh guna..sob sob....

Amirul Fadhli

sangat comel & teror berposing...hehehe


Aisyah relax jek kan...teror jugak dia ni even baru 7bulan

Aisyah ni anak kepada mr. adhadi..kecik2 dah dibuli jadik model..dah besar nanti kompem model tetap bapaknye..huhuhu

owh di lagi...sebab semua photog tertumpu kat dia ni...kan


Safiya...owh sekejap jek posing lepas tu dah cranky maybe lapar takpon sebab xcukop tido


Ni adam, selambe jek gaya dia..aku suke..hehee & dia ni admire bebenau kat beskal si Fadhli


Ni gaya dia main agah-agah ngan daddy dia...


owh ni aku lupe..aniq ke afiq namenye..hehehe mula-mula serius..tapi bila datang mood dia...bukan maik seronok lagi dia..huhuhu

ni anak mr. adhadi jugak irfan dengan sape tah lagi sorang lupe daaa....
macam-macam kerenah kan..





Nota kaki: Memang seronok shoot kids ni..sebab semua nye adalah yang asli kan...hehehe tunggu lah nanti aku ade anak...teruk lah kene buli!

2 comments:

dewman said...

nak anak juga!! 4 orang cukup la.. ecehcehcehhh.. berangan

Yun said...

miahaahaha siap dah ade planning tu yang xtahan..tu yang dah kawen tu pon xdek plan pape...ahaks kite plak yg kecoh ek

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...