Skip to main content

Hasil dr Kids Photography Workshop

Ni lah antara hasilnya...sepatutnya pakai compact camera kan..tp mane ade daaaa...takkan nak berebut ngan gonjes kot....tu pon snap bape keping dah kong baterinye..ahaks

owh camera compact aku nye story sgt tragis..dah xleh guna..sob sob....

Amirul Fadhli

sangat comel & teror berposing...hehehe


Aisyah relax jek kan...teror jugak dia ni even baru 7bulan

Aisyah ni anak kepada mr. adhadi..kecik2 dah dibuli jadik model..dah besar nanti kompem model tetap bapaknye..huhuhu

owh di lagi...sebab semua photog tertumpu kat dia ni...kan


Safiya...owh sekejap jek posing lepas tu dah cranky maybe lapar takpon sebab xcukop tido


Ni adam, selambe jek gaya dia..aku suke..hehee & dia ni admire bebenau kat beskal si Fadhli


Ni gaya dia main agah-agah ngan daddy dia...


owh ni aku lupe..aniq ke afiq namenye..hehehe mula-mula serius..tapi bila datang mood dia...bukan maik seronok lagi dia..huhuhu

ni anak mr. adhadi jugak irfan dengan sape tah lagi sorang lupe daaa....
macam-macam kerenah kan..





Nota kaki: Memang seronok shoot kids ni..sebab semua nye adalah yang asli kan...hehehe tunggu lah nanti aku ade anak...teruk lah kene buli!

Comments

dewman said…
nak anak juga!! 4 orang cukup la.. ecehcehcehhh.. berangan
Yun said…
miahaahaha siap dah ade planning tu yang xtahan..tu yang dah kawen tu pon xdek plan pape...ahaks kite plak yg kecoh ek

Popular posts from this blog

Vietnam (KUL-Hanoi-Danang- Hoi An - Mui Ne - HCMC - KUL)

Travel ke Vietnam ni dah nak setahun baru terhegeh-hegeh nak update kan. well, macam biasa, gambar dalam phone je uols, tu yang lambat nak proses. lepas tu aku memang malas super malas nak mengarang ayat.

percutian ke Vietnam ni takdelah rancang apa-apa, bila stress kerja mulalah tangan tu gatal kan. dan tanpa plan apa2, aku ajak DD beli tiket flight ke Hanoi and balik dr HCMC. ko mampu...gamble beli lepas tu baru lah nak plan. beli bulan dec kot travel on april/.kah kah..dan tak terpikir pon nak ke mana..yang aku tau misi utara ke selatan..itu sahaja. masa tu tic flight dalam RM500 utk returns.

dah masuk bulan 3 baru terhegeh2 nak plan..makanya, tak ckup hari plak, so, dari hanoi nak ke danang naik flight. sebab beli lambat dalam rm300 jugak lah kena... naik Vietnam airlines. layankan je.
tips utk penukaran duit:
- utk ke Hanoi, bawak USD je pon ok. semua tempat accept USD. sebab kalau kira, guna DONG boleh jadi rugi sket.
- Utk area tengah macam Danang, Mui Ne, dan lain2. better se…

Salam Ramadhan Kawan-kawan sekalian

Syukur alhamdulillah masih berkesempatan kita bertemu dengan ramadhan kali ini.

Payah jugak nak carik gambar yang gugurl alone..huhuhu semua nak gambar sekeluarga, sungguh tidak melambangkan ahkak yang single ni. Ok, thanks to mr.google dan thanks kepada pembuat gambar di atas.

Dikesempatan ini, saya dengan rendah diri memohon maaf di atas segala jenis keterlanjuran yang mengguris hati secara sengaja atau tidak. Semoga ibadah kita diberkati dan sentiasa dipertingkatkan.

Blog ini yang seakan terabai dek kesibukan tuan rumah yang tidak terkata. Semoga kesibukan ini ada terselit saham akhirat hendaknya.

Dan syukur sekali lagi kerana kerja migration data utk 139 cawangan semalaysia dari 139 db access kepada db centralize dengan 139 ragam. syabas kepada ahkaklorat ni. Semoga fasiliti baru ini memberi keselesaan serba banyak kepada pengguna.

Dan kepada rakan-rakan yang terasa diabaikan oleh ahkaklorat, sorry lah ye, sekarang ni masa yang ada memang akan dirujuk kepada katil di rumah sahaja…

No plat kereta di curi

aku penah cerita kisah ini yang jadi kat kawan aku masa 2010. tapi kalini, jadi pada aku pula. kejadian di parking rumah aku, motif tak dapat diketahui, tak fasal-fasal aku terpaksa ambil cuti, mujur cuti ganti ada lagi..sayanglah kan kalau EL ni.

Kejadian isnin pagi masa awal ogos yang lepas. dan masa yang tepat kehilangan tak perasan sebab dari sabtu tengahari aku tak keluar rumah sehingga isnin pagi nak pergi kerja. baru perasan dekat opis...hehehe dah lambat mana sempat nak telek kereta, tiba2 opismate aku tegur mana no plat...aduhai...satu kerja kan..tak memasal kena patah balik cari balai polis... dan buat report..

alhamdulillah lom ada apa2 lagi..entah apalah motif orang yang ambil no plat tu..tak memasal terbang rm60 utk both set.

dan diingatkan jangan lupa report kalau kejadian ni terjadi..atleast beringat perkara2 yang tak diingini berlaku.