Wednesday, August 11, 2010

Serunding Daging Tempatan

Salam semua,

Selamat berpuasa:)


Sesiapa berminat utk membeli serunding daging [daging tempatan] boleh lah order pada saya [012 - 6225593 atau blur.4.2nd@gmail.com]. Boleh COD di Kg. Kerinchi, KLCC, Mid Valley atau di Menara HLA.

Sekampit = 200g = RM12 sahaja [utk pos, akan dikenakan charge utk pos lah ye]

rasa nya memang sedap. hehehee sesuai utk di makan ketika bersahur. Makan nasi panas ataupun makan dengan roti sahaja. ok lah kalo berminat sila lah roger saya ye..

Nota kaki: Owh ni kawan saya punya biz, tolong rakan2 aja...

**atas permintaan, ni lah sample packaging serunding yan digembar gemburkan di atas.

7 comments:

semut-terbersin said...

nyum nyum dapnye..serunding dari kelantan kaa? nak order ke tak eh? huu mo satu! nanti gather2 rumah cik reen bawak satu kampit tuk aku..bleh?

Yun said...

yup serunding ni mai dari kelantan...hehehe ok nnt aku bawak tym gather2 kat umah cik reen ye

Marvic said...

serunding ni sama dgn yg kak nor jual ke yun...aku dah borong 4 peket...nak buat popiah..hehehe

Yun said...

marvic: yupp yang tu lah..same jek...wow buat popiah...suke nyeeeeee

Kenanga said...

bagi sample ye nok...

semut-terbersin said...

yey dari kelantan! sure sedap punye la! i loikee!! haa simpan satu kampet tuk aku tau!

cyanamoose said...

serunding dari miss boss nie.. hehe

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...