Tuesday, October 19, 2010

ex-Dungun

depan kiri - udeng, Belakang Kiri - Ah chong, pengantin lelaki & perempuan, Depan Kanan - Aku, Belakang kanan - Che' wan.
Puas hati aku sebab dapat jugak jumpe bebudak Dungun [CS110 Batch June 2000]. Yolah, last skali jumpe mase wedding si Zul Kecik .
Even xramai yang turun melaka utk memeriahkan wedding si umi, mane yang ade ni, memadai lah kan. Owh ni si wawa pon ade, cuma dia balik awal, xsempat join kitaorg bergambar reramai. seb baek sempat snap gambar ni.
wawa makin kurus, yolah penat kot, uruskan anak dia yang dua orang tu. tapi dia sgt suprised sbb tengok aku gemok nak mampos...well i senang hati, jgn banyak tanya, nnt boleh mendatang kan kebengangan dlm otak..huahahuahuaahua...


3 comments:

cyanamoose said...

pergh!! mcm pengawal istana la beb!

Alya=Asniza +Mayudi said...

wah,, sgt cemburu biler tgk ini entry with gambar2 nyessss,,,,,, macam mana aku boleh luper nie daaaaa

Yun said...

cyana: well tu kan memang tugas aku...bodyguard..hik22

ija: nasib lah..lom tua dah pelupa..hik22...

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...