Friday, October 1, 2010

Raya @ Rumah Yam

Seperti yang dirancang, ahad lepas adalah hari untuk beraya dengan rakan-rakan, oleh sebab cdah xjadik join, maka rumah arif [utk melihat baby comel...xsangka arif dah ade anak] terpaksa cancel dek kerana dia bertapa kat umah mak mentua dia..segan den nak serang sorang2....makanya, kol 12.30pm baru aku gerak dr melaka kerana janji ngan khatul kol 2.30pm kat umah yam..ye...aku sampai mmg ngam ngam 2.30pm..tp khatul lg awal..sbb dia sampai 1 lbh...tym tu aku kat r&r seremban sbb nk isiminyak + nak membuang air..hahaha xleh tahan sudah...ahaks...

& lepak umah yam lebih kurang sejam lebih..ni khatul lah..aku lepak lame sket..kekekekee mula2 aku sampai..si Bihah xdek kat umah sbb ikut mak angkat dia beraya....khatul nak balik baru lah cik kak tu balik....


yeha.... bergambar bersama tuan rumah & family tok batin

owh gambar begini sbb nak nampak kan naufal yg dlm buaian tu..kekeke boleh?

kak bihah masa baru balik..cantik baju raya kakak bihah

xlama selepas tu....nilah dia..terbongkang di mana2 saja...



lena sungguh..rasa nak join sebelah jek...tp aku ngan ibu dia maintain bergossip.,.ahaks




naufal pon mmg tidor dari awal...
geram tengok mulut dia..rase nak gigit...kekeke
mcm mulut baby girl kan? ahaks..




tu lah dia...tgh tido pon jadik lah...


aku baru perasan yg dlm koleksi aku mmg xdek gambar naufal accept gambar masa kat sepital...


itu adalah kesan dari kemalasan aku nak mengangkut mr.nik aku tu..makin ari makin berat...makan byk sgt mengalahkan tuan!





Nota kaki: terpaksa menunggu salah sorang bangun tidor baru leh gerak ke rumah murni..sbb tu lah lewat sket sampai

No comments:

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...