Skip to main content

Kejohanan Bowling Sentap GGO 2010

Lokasi macam biasa lah, Pin Junction, Cineleisure, Damansara. Pada tarikh 20-11-2010, Sabtu pada jam 11am - sampai habis games. Plan asal nak main 2games jek, tapi para peserta masih ghairah nak mengutip mate demi mempertahankan kejuaraan masing-masing.

disebabkan tahun ni memang xdek aktiviti lain selain makan dan kenduri kahwen sazz&adi, makanya weols plan utk mengadakan majlis pertandingan bowling yg gilang gemilang sebelom 2010 menutup tirai.

Are you ready GGO? lets party...hehehe


well games pon dah tamat, peserta pon gembira ngan keputusan yg tak kurang hebatnya, ok, ni serba sedikit gambar sepanjang pertandingan berlangsung,,,
tu dia, orang paling bergaya membuat balingan, cayalah ahli team aku ni...owh lupe,..better aku memperkenalkan ahli kumpulan ek...

Team Supik Gelenyah

1) Yun
2) Adi
3) pop

Team Baiknye Cilok

1) Saz
2) Nik
3) Cyana

Team Isi dan tulang

1) Dewi
2) zizo
3) Musab
ha, itu dia pengawal tulang dah melaksanakan tugas sebagai pengawal, yang mane mengawal suasana dr diganggu oleh oleh ahli2 kumpulan yg terlibat dlm pertandingan kali ni.
tu dia...i baling relax jek....dah jatuh sume...why lah brother sebelah tu beria baling..tp ke longkang perginya..hehhe

tu dia...gaya dah ade...tp, ade jugak aksi kuak lentang di landasan kan..hehehe tergamam seketika semua..
masing-masing xleh duduk dengan tenang....mmg masing2 kepanasan utk memastikan team masing2 menjuarai...well team i, relax ja...tapi kami dah ditakdirkan jadi juara kan...

perghhh...muka stress nmpk....
ha dah gembira...selepas mendapat strike! terer plak minah ni harini..
ni memasang strategi ke utk menjatuhkan musuh sebelah menyebelah
lah dah mcm kelas dansing plak mereka ber2 ni..pdha; xkenal pon minah tu kan..huhuhuhu
"yessss....xlame lagi ayam muncul di screen..hehehee" kata abg soljar
ok lah pemenang ke-3 jatuh kepada....team isi dan kuku..sorang ahli lagi dah lari sbb malu dpt no corot...
team baiknya cilok, berpuas ati ngan naib juara...walaupon mereka bekerja keras utk memastikan trofi juara milik mereka.,.sampai terlentang lah sorang ahli kumpulan mereka..hehehe
well, kami yg cool....Supik Gelenyah [mcm geli jek bunyik nye kan..tp makne dia baik] well, million thanx pd pop yg memastikan kumpulan kami mendahului dengan Gah walaupon dia cedera di jari mase game ke-2..... gembira betul kami..sbb pulang dengan kacak bergaya..huhuhu
ok, pop juara keseluruhan lelaki..cayalah pop....
pemenang gaya....
juara keseluruhan wanita...cett dia jugak bolot kan..xpe xpe...siap lah nnt ...aku berazam nak jugak kalahkan dia..muaahahhaa

ok lah, jumpe lagi di aktiviti lain...di lain waktu dan di lain hari....tata....kerusi kosong tu utk musab sebenarnya..hehehe

Nota kaki: yolah aku tau..aku utang lg ksiah singapore..huhuu nnt lah..

Comments

cyanamoose said…
wahhh!!!! bangganya akak!!!! dpt hadiah dpat pose bersama abg pop!!! eh.. nk bg ucapan kt sini ka? ahaks ahaks.. cabutttt!!!!
Kenanga said…
hebak!..hebak!...semuanya ade muscle!

Popular posts from this blog

Vietnam (KUL-Hanoi-Danang- Hoi An - Mui Ne - HCMC - KUL)

Travel ke Vietnam ni dah nak setahun baru terhegeh-hegeh nak update kan. well, macam biasa, gambar dalam phone je uols, tu yang lambat nak proses. lepas tu aku memang malas super malas nak mengarang ayat.

percutian ke Vietnam ni takdelah rancang apa-apa, bila stress kerja mulalah tangan tu gatal kan. dan tanpa plan apa2, aku ajak DD beli tiket flight ke Hanoi and balik dr HCMC. ko mampu...gamble beli lepas tu baru lah nak plan. beli bulan dec kot travel on april/.kah kah..dan tak terpikir pon nak ke mana..yang aku tau misi utara ke selatan..itu sahaja. masa tu tic flight dalam RM500 utk returns.

dah masuk bulan 3 baru terhegeh2 nak plan..makanya, tak ckup hari plak, so, dari hanoi nak ke danang naik flight. sebab beli lambat dalam rm300 jugak lah kena... naik Vietnam airlines. layankan je.
tips utk penukaran duit:
- utk ke Hanoi, bawak USD je pon ok. semua tempat accept USD. sebab kalau kira, guna DONG boleh jadi rugi sket.
- Utk area tengah macam Danang, Mui Ne, dan lain2. better se…

No plat kereta di curi

aku penah cerita kisah ini yang jadi kat kawan aku masa 2010. tapi kalini, jadi pada aku pula. kejadian di parking rumah aku, motif tak dapat diketahui, tak fasal-fasal aku terpaksa ambil cuti, mujur cuti ganti ada lagi..sayanglah kan kalau EL ni.

Kejadian isnin pagi masa awal ogos yang lepas. dan masa yang tepat kehilangan tak perasan sebab dari sabtu tengahari aku tak keluar rumah sehingga isnin pagi nak pergi kerja. baru perasan dekat opis...hehehe dah lambat mana sempat nak telek kereta, tiba2 opismate aku tegur mana no plat...aduhai...satu kerja kan..tak memasal kena patah balik cari balai polis... dan buat report..

alhamdulillah lom ada apa2 lagi..entah apalah motif orang yang ambil no plat tu..tak memasal terbang rm60 utk both set.

dan diingatkan jangan lupa report kalau kejadian ni terjadi..atleast beringat perkara2 yang tak diingini berlaku.

No Plat Kereta dicuri

Perkara kecil tapi impak nye besar.

Sedar Tak Semua bahawa kes kecurian no plat kereta bukan lah perkara yang boleh di pandang enteng/sambil lewa. Perkara ini merupakan satu perkara serius, di mana ianya terjadi kepada sahabat saya sendiri. Kejadian ini baru sahaja berlaku pada minggu lepas dalam rabu mlm khamis, di mana beliau mendapati no plat kereta nya telah di curi, di bahadian hadapan & belakang. pelikkan. kebiasaan, org akan mencuri tayar ataupon mencuri kereta itu teros. Kalo bagi saya lah, itu adalah perkara kecil jek..no plat jek kan...baru berapa ringgit kite rugi. tetapi sedarkah semua, kehilangan no plat ini patut dilaporkan pada pihak POLIS dengan kadar segera & simpan lah salinan aduan anda utk kegunaan di masa hadapan.

Berbalik pd cerita kisah benar yg berlaku pd sahabat saya yg namanya si Jan [Bukan nama sebenar] yg pd asalnya mengingatkan, no plat nya di ambil oleh pihak management tpt kediaman nya, memandang kereta beliau tidak menampal sticker utk parking.tet…