Sunday, November 21, 2010

Kejohanan Bowling Sentap GGO 2010

Lokasi macam biasa lah, Pin Junction, Cineleisure, Damansara. Pada tarikh 20-11-2010, Sabtu pada jam 11am - sampai habis games. Plan asal nak main 2games jek, tapi para peserta masih ghairah nak mengutip mate demi mempertahankan kejuaraan masing-masing.

disebabkan tahun ni memang xdek aktiviti lain selain makan dan kenduri kahwen sazz&adi, makanya weols plan utk mengadakan majlis pertandingan bowling yg gilang gemilang sebelom 2010 menutup tirai.

Are you ready GGO? lets party...hehehe


well games pon dah tamat, peserta pon gembira ngan keputusan yg tak kurang hebatnya, ok, ni serba sedikit gambar sepanjang pertandingan berlangsung,,,
tu dia, orang paling bergaya membuat balingan, cayalah ahli team aku ni...owh lupe,..better aku memperkenalkan ahli kumpulan ek...

Team Supik Gelenyah

1) Yun
2) Adi
3) pop

Team Baiknye Cilok

1) Saz
2) Nik
3) Cyana

Team Isi dan tulang

1) Dewi
2) zizo
3) Musab
ha, itu dia pengawal tulang dah melaksanakan tugas sebagai pengawal, yang mane mengawal suasana dr diganggu oleh oleh ahli2 kumpulan yg terlibat dlm pertandingan kali ni.
tu dia...i baling relax jek....dah jatuh sume...why lah brother sebelah tu beria baling..tp ke longkang perginya..hehhe

tu dia...gaya dah ade...tp, ade jugak aksi kuak lentang di landasan kan..hehehe tergamam seketika semua..
masing-masing xleh duduk dengan tenang....mmg masing2 kepanasan utk memastikan team masing2 menjuarai...well team i, relax ja...tapi kami dah ditakdirkan jadi juara kan...

perghhh...muka stress nmpk....
ha dah gembira...selepas mendapat strike! terer plak minah ni harini..
ni memasang strategi ke utk menjatuhkan musuh sebelah menyebelah
lah dah mcm kelas dansing plak mereka ber2 ni..pdha; xkenal pon minah tu kan..huhuhuhu
"yessss....xlame lagi ayam muncul di screen..hehehee" kata abg soljar
ok lah pemenang ke-3 jatuh kepada....team isi dan kuku..sorang ahli lagi dah lari sbb malu dpt no corot...
team baiknya cilok, berpuas ati ngan naib juara...walaupon mereka bekerja keras utk memastikan trofi juara milik mereka.,.sampai terlentang lah sorang ahli kumpulan mereka..hehehe
well, kami yg cool....Supik Gelenyah [mcm geli jek bunyik nye kan..tp makne dia baik] well, million thanx pd pop yg memastikan kumpulan kami mendahului dengan Gah walaupon dia cedera di jari mase game ke-2..... gembira betul kami..sbb pulang dengan kacak bergaya..huhuhu
ok, pop juara keseluruhan lelaki..cayalah pop....
pemenang gaya....
juara keseluruhan wanita...cett dia jugak bolot kan..xpe xpe...siap lah nnt ...aku berazam nak jugak kalahkan dia..muaahahhaa

ok lah, jumpe lagi di aktiviti lain...di lain waktu dan di lain hari....tata....kerusi kosong tu utk musab sebenarnya..hehehe

Nota kaki: yolah aku tau..aku utang lg ksiah singapore..huhuu nnt lah..

2 comments:

cyanamoose said...

wahhh!!!! bangganya akak!!!! dpt hadiah dpat pose bersama abg pop!!! eh.. nk bg ucapan kt sini ka? ahaks ahaks.. cabutttt!!!!

Kenanga said...

hebak!..hebak!...semuanya ade muscle!

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...