Skip to main content

Life as we know it

Celik jemata pagi ni, terus teringat nak tengok jejaka hensem...tapi pejam balik sbb belom tibe waktunya, skali tgk jam nak ke pukul 10am, terus lah melompat bangun dan berlari ke toilet...

bersiap ala kadar, start enjin kete, zasss ke MV yg sekangkang kera...fouuhh seb baek awal lagi..maka parking byk...dan senang jek nak dpt tiket sbb org masih belom ramai...dah beli tiket, beratur beli sumthing utk brekpes, cool sbb org masih boleh dikire dengan jari...maka sambil tgu utk masuk wayang tu...soru lah sekejap tepi tiang...

dan masuk cinema...duduk diam2, well citer ni abis ditayangkan [u know me....jgn harap nk tgk tym org lain tgk berebut nk tgk kan]...ade lah dlm 10org kot dlm wayang tu....tenang je layan movie harini...kol 11am - 1pm....
wanita hot
dan jejaka goges nims
ade 2 ketul plak gambar lelaki nims,

well i perempuan kan..maka tgk lelaki lebih sket lah...abis muvie terus balik umah, on laptop...main games plak kat fesbuk..cool nye lah weekend ni..

Nota kaki: awas lah org yg wat janji temu tp senyap tanpa khabar berita...mmg terima balasan lah nnt~~~`

Comments

semut-terbersin said…
aku sangat sukaaa hero n heroin nih!! mmg gandingan yg marveles laa..[ceywah lom tgk gik pon]..2-2 mmg artis kesukaan aku
Yun said…
tu lah dia..gandingan mantap...jln cerita sempoi....& aku enjoy sambil makan chicken meatball..fouuhhh minum plak fresh oren...brekpes dlm cinema...layan seh..hahaha

Popular posts from this blog

Vietnam (KUL-Hanoi-Danang- Hoi An - Mui Ne - HCMC - KUL)

Travel ke Vietnam ni dah nak setahun baru terhegeh-hegeh nak update kan. well, macam biasa, gambar dalam phone je uols, tu yang lambat nak proses. lepas tu aku memang malas super malas nak mengarang ayat.

percutian ke Vietnam ni takdelah rancang apa-apa, bila stress kerja mulalah tangan tu gatal kan. dan tanpa plan apa2, aku ajak DD beli tiket flight ke Hanoi and balik dr HCMC. ko mampu...gamble beli lepas tu baru lah nak plan. beli bulan dec kot travel on april/.kah kah..dan tak terpikir pon nak ke mana..yang aku tau misi utara ke selatan..itu sahaja. masa tu tic flight dalam RM500 utk returns.

dah masuk bulan 3 baru terhegeh2 nak plan..makanya, tak ckup hari plak, so, dari hanoi nak ke danang naik flight. sebab beli lambat dalam rm300 jugak lah kena... naik Vietnam airlines. layankan je.
tips utk penukaran duit:
- utk ke Hanoi, bawak USD je pon ok. semua tempat accept USD. sebab kalau kira, guna DONG boleh jadi rugi sket.
- Utk area tengah macam Danang, Mui Ne, dan lain2. better se…

Salam Ramadhan Kawan-kawan sekalian

Syukur alhamdulillah masih berkesempatan kita bertemu dengan ramadhan kali ini.

Payah jugak nak carik gambar yang gugurl alone..huhuhu semua nak gambar sekeluarga, sungguh tidak melambangkan ahkak yang single ni. Ok, thanks to mr.google dan thanks kepada pembuat gambar di atas.

Dikesempatan ini, saya dengan rendah diri memohon maaf di atas segala jenis keterlanjuran yang mengguris hati secara sengaja atau tidak. Semoga ibadah kita diberkati dan sentiasa dipertingkatkan.

Blog ini yang seakan terabai dek kesibukan tuan rumah yang tidak terkata. Semoga kesibukan ini ada terselit saham akhirat hendaknya.

Dan syukur sekali lagi kerana kerja migration data utk 139 cawangan semalaysia dari 139 db access kepada db centralize dengan 139 ragam. syabas kepada ahkaklorat ni. Semoga fasiliti baru ini memberi keselesaan serba banyak kepada pengguna.

Dan kepada rakan-rakan yang terasa diabaikan oleh ahkaklorat, sorry lah ye, sekarang ni masa yang ada memang akan dirujuk kepada katil di rumah sahaja…

No plat kereta di curi

aku penah cerita kisah ini yang jadi kat kawan aku masa 2010. tapi kalini, jadi pada aku pula. kejadian di parking rumah aku, motif tak dapat diketahui, tak fasal-fasal aku terpaksa ambil cuti, mujur cuti ganti ada lagi..sayanglah kan kalau EL ni.

Kejadian isnin pagi masa awal ogos yang lepas. dan masa yang tepat kehilangan tak perasan sebab dari sabtu tengahari aku tak keluar rumah sehingga isnin pagi nak pergi kerja. baru perasan dekat opis...hehehe dah lambat mana sempat nak telek kereta, tiba2 opismate aku tegur mana no plat...aduhai...satu kerja kan..tak memasal kena patah balik cari balai polis... dan buat report..

alhamdulillah lom ada apa2 lagi..entah apalah motif orang yang ambil no plat tu..tak memasal terbang rm60 utk both set.

dan diingatkan jangan lupa report kalau kejadian ni terjadi..atleast beringat perkara2 yang tak diingini berlaku.