Sunday, November 21, 2010

Life as we know it

Celik jemata pagi ni, terus teringat nak tengok jejaka hensem...tapi pejam balik sbb belom tibe waktunya, skali tgk jam nak ke pukul 10am, terus lah melompat bangun dan berlari ke toilet...

bersiap ala kadar, start enjin kete, zasss ke MV yg sekangkang kera...fouuhh seb baek awal lagi..maka parking byk...dan senang jek nak dpt tiket sbb org masih belom ramai...dah beli tiket, beratur beli sumthing utk brekpes, cool sbb org masih boleh dikire dengan jari...maka sambil tgu utk masuk wayang tu...soru lah sekejap tepi tiang...

dan masuk cinema...duduk diam2, well citer ni abis ditayangkan [u know me....jgn harap nk tgk tym org lain tgk berebut nk tgk kan]...ade lah dlm 10org kot dlm wayang tu....tenang je layan movie harini...kol 11am - 1pm....
wanita hot
dan jejaka goges nims
ade 2 ketul plak gambar lelaki nims,

well i perempuan kan..maka tgk lelaki lebih sket lah...abis muvie terus balik umah, on laptop...main games plak kat fesbuk..cool nye lah weekend ni..

Nota kaki: awas lah org yg wat janji temu tp senyap tanpa khabar berita...mmg terima balasan lah nnt~~~`

2 comments:

semut-terbersin said...

aku sangat sukaaa hero n heroin nih!! mmg gandingan yg marveles laa..[ceywah lom tgk gik pon]..2-2 mmg artis kesukaan aku

Yun said...

tu lah dia..gandingan mantap...jln cerita sempoi....& aku enjoy sambil makan chicken meatball..fouuhhh minum plak fresh oren...brekpes dlm cinema...layan seh..hahaha

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...