Tuesday, February 23, 2010

Pesta layang-layang

Serius Cerita dah basi..tapi aku dok godek-godek..baru jumpe...sbb nye name file dah di ubah..pdn lah carik dr hari tu xjumpe2 kan..sbb nye..aku dah delete yg master file dlm SD card tu..hehehe...

makanya..dah jumpe...baru lah leh update..ahaks..
ni aksi JUARA sempena pesta ni..dari Bali, Indonesia.

& serba sedikit...gamba yg aku snap..abai kan..setting kaler yg tah ape2..aku malas nk edit..keh keh...sbb tym ni panas terik..aku xnmpk screen Mr. Nik aku tu...belasah jek snap...janji SNAP..ahaks

1) ni makpak melayan kerenah anak nk maen layang2..
ayah aku dulu..jgn harap nak layan
dia koyak kan layang2 yang aku buat tu adelah kan..hehehe
[ini bukan luahan...tapi hakikat]
maybe sbb layang2 tu dulu aku selalu terbabas waktu balik mandi petang kan..hehehe
last2 layang2 yg jadik mangsa..dah penat buat..nak curi surat khabar lame lagi..simpan duit nk beli gam lagi...nk panjat pokok kelapa amik daun kelapa utk dpt kan lidi..huh...pehtu ngan berhati2 cilok benang jahit mak aku kan..hehehe
2) Peserta dari India yg suh DD snap kan gamba dia...make sure i look handsome [apekah?] tp dia xdelah ckp camtu..cume dia tny..dia nmpk ok x dlm gamba tu..kekekeke
3) Dengar lagu jek nak menari..sakan mereka/peserta2 nih...
4) Huh abg perut kurus yg sgt tuff giteew....pape pon..layang2 dia mmg terbaek..best ooo...sbb aku dah cube rase keseronakkan bermain layang2 dia...
layang2 dia seperti kat bawah ni
yg kene pegang 2 tali..kire ala2 macam bwk kete..ade gear...jln ke depan & reverse plak...hehehe
kalo aku byk duit xtau nk watpe...mmg aku beli layang2 nih....lepak kat kepong...join bebudak main layang2 kat padang sane..hehehe

Nota kaki:...nnt lah aku cek layang2 yg aku beli kat Gold Coast tu ok lagi x..

**hehehe..kalo ok...leh belasah main kat PD...aiyo....xleh pg PD weekend ni...ade ke ptt ayah aku ajak pergi bercuti ke PD..tah ape mood org tua tu tah..aku pon xpaham..aku dah tua2 ni baru nk ajak jenjalan..tym aku kecik2, xmo plak dia bawak ke mana2 kan..keh keh keh...sori lah yah...I dah plan ke Dabong dulu..:)

No comments:

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...