Friday, April 9, 2010

Cerita yang Lepas & akan datang

Awan Dania

Aku frust ngan ending dia yg giller punye spoil mood aku jek..penat wokeh dok menunggu dari minggu ke minggu..dah lah tayangan dia seminggu sekali. las-last ending dia.....juz like dat..huh! EMO aku jadik nye... ok, ending dia....tetiber plak nk jadik Pilot. kes dia ngan Benji & ehsan tah ape citer.... asik nk suh penonton pikir jek...bek toksah wat drama kan..bek kitaorg penonton ni..pikir sndr jek ape2 jenis cerita yg kita org rase nk bayang kan kan kan kan

xpe lah...kalo ade Awan Dania 3.....kot nye ade...layan kan jugak...hahaha sbb aku suka kat Scha tu...jek...berlakon sempoi kan....& benji nye watak even di Jehan tu bkn lah fav actor aku..tp not bad lah....dia berjaya jugak lah buat watak tu jadik sweet

Na O Mei

Ni lagi satu drama yg wat aku bengang ngan ending dia..serius bengang sbb mane scene aku nk tgk ape penerimaan Na O Mei kat bapak dia....xdek ok..last2 ending dia..si Arman ajak kawen plak...huh...sungguh lah sengal...bukan itu yg aku tunggu kan,..aku tunggu mcm mane family dia berkumpul blk..even makpak mereka dah berpisah...but nk tau lah....mcm mane penceritaan yg di karang oleh penulis skrip kan....mcm mane penulis olah kan utk menyatukan keluarga tu...tp entah le...penulis lebih suka....Na O Mei kawen ngan Arman kot....even aku suka jugak....tp tu bkn lah kisah utk cerita tu [suke suki aku jek nk tukar...pengarah drama tu pon kate mcm tu..aku plak sebok2 nak kate suh wat ikot selera aku..hahaha]..tp serius...aku mmg tunggu part dia bertemu mak [mmg ade kan..aku puas ati] & bapak dia [which is TAKDEK ok.....suh tunggu dulu xmo hancur mood bebudak tu nk enjoy..tapi kekdah nye...abis siaran tulis TAMAT...frust aku dibuatnye...penat tau..berkejaran blk...xpergi merambu ke mana2 di sebabkan nk tgk cerita tu...dah berkurun aku wat rondaan kat Mid valley lepas keje..semua kerana Na O Mei]

Merlin

Dah lame abis...cume aku xdpt tgk episode last dia...sob sob...aku xtau ape jadik kat Merlin.

AF 8

Erm ntah le...not bad kot....tp dak budak tu semua cam xsemangat jek...semua mcm kejar glammer jek..xbersungguh2 pon aku tgk..ke masih awal..ntah le labu...sbb aku bkn layan 100%..ade lah dlm 45% sbb aku layan konsert tp so-so jek lah.......part yg nyanyi xbest tu..bek aku termenung dlm bilik termenung..ade jugak hasil yg dikuarkan dr tgk hasil mereka nyanyi cam hampeh

Adamaya

Wahh...citer ni..Yam bgtau aku...hahaha kire pengganti Na O Mei. not bad citer dia...sbb ade nye Sein yg ensem...kita tgk citer..kene tgk Hero ngan Heroin jugak kan..ahk22...Lisa surihani pon ok..aku suka jugak...ngeh22...makanya..nk olah lelebey lom blh lg sbb baru 3hari kn...tp aku dah skip sehari sbb lepak ngan org yg xpatut aku lepak [tu lah...baik hati sgt nk meneman org yg nk meluah kan hati perasaan..xlayan kang kesian plak....layan lelebey kang jadik salah kan..tak pasal2 aku termiss episode ke-2 citer nih...xperlah demi rakan2 namenye]

Mertua Vs Menantu

wow.....dah nk kembali...heheheh tunggu ajelah rabu minggu depan sbb Halimah Jongang dah abis tayang rabu lepas kan..makanya, rabu malam khamis aku xleh ke mana2...nk jumpe hari lain ye...ngeh3333

Nota Kaki: CSI pon dah berzaman aku xtgk...Wayang pon dah lame TAK TENGOK....plan rabu lepas pon jadik nk tgk wayang...huh

No comments:

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...