Saturday, May 1, 2010

Kerana Ini

Kemalasan meng "update" Belog adalah Kerana Ini
Ini
Ini
& Ini
Yang game Farmville tu...dah lame aku tak bukak, tup-tup bln lepas aku Start balik..amik ko..dah addict blk lah kn...rasa-kan lah penangan nya..keh keh keh..yang Cafeworld tu mmg tokleh tinggal dah rasenye.... tapi yg Happy Aquarium ni mmg wajib bukak hari-hari..ni lg kronik dari cafeworld...kire bende per-1 patut buat lah di pagi hari..adalah bagi ikan makan..wakakaka kang mati plak ikan belaan aku ni....bejeweled tu..xleh nak tinggal lah..sbb aku suke sangat kat ayat "One Minute..GO!"..jadik ketagih nak dengar...wakakaka. Macam-macam kan...peneng dah otak aku [ape kaitan nye..pon aku xpasti...]

ok dah...mau sambung...one minute...go!

Nota Kaki: Game lain..xlarat nk main lah...tapi ade jugak game lain yg aku layan/...yg simple..mcm world puzzle, & Traveller IQ

No comments:

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...