Skip to main content

Aimy Zahra

Dah nak masuk 5bulan barulah aku berkesempatan tengok dengan mata kepala aku sendiri si budak kenit yang comel, serius geram aku ngan pipi dia tu, rase nak picit-picit jek..oppsss ibu zahra jgn marah naaa..

Jumpa Zahra and family mase borthday party aariz sabtu lepas. Nasib baik zahra masih lom kenal orang kan, maka senang lah aku nak tolong menyibuk mengagah dia, nanti dah masuk fasa kenal muka orang kompem akan melekat jek kat ketiak makpak dia hehehehe
owh ni masa Zahra nak show off socks dia yang calorful...hehehe
Zahra & Ibu
sebijik kan?
Zarah...cak!
bulat nye mata dia....

Nota kaki: hope jadik lah plan kita nak berbuka puasa tahun ni yang seperti biasa rumah marini lah tempat yang dituju kan..hehehe

Comments

semut-terbersin said…
haa kan? aku pon fes time jumpe masa party aritu..kalo nik tak datang, tatau la bila plak dapat jumpe..
ohh arap2 jadik laa gather2 kita di rumah cik reen bulan posa nanti! aku tak saba! cik reen masak sedap! nyum nyum..
xhn said…
ooo aku pn dh lama xjumpa ini budak.ari tu sekali jek.mesti dh pndai wat mcm2 ni.
ooo de ektibiti bukak posa yer...hemmm
NICK @ NADIA said…
finally gmbr zara publish kt cni.bkn kt blog ibu die huhuhu teruk btoi.xpe lah zara kn baik ngn mama yun siap ritu bgelak sakan depa ni hihihi..nway thnx yun 4 beautiful picas :)
Yun said…
smut: same la kite yek

xhan: yupp di plan secare xsengaja mase kat umah ila

nik: nak harapkan ko upload.taun depan pon lom tentukan dpt tgk kan..heheehe

Popular posts from this blog

Vietnam (KUL-Hanoi-Danang- Hoi An - Mui Ne - HCMC - KUL)

Travel ke Vietnam ni dah nak setahun baru terhegeh-hegeh nak update kan. well, macam biasa, gambar dalam phone je uols, tu yang lambat nak proses. lepas tu aku memang malas super malas nak mengarang ayat.

percutian ke Vietnam ni takdelah rancang apa-apa, bila stress kerja mulalah tangan tu gatal kan. dan tanpa plan apa2, aku ajak DD beli tiket flight ke Hanoi and balik dr HCMC. ko mampu...gamble beli lepas tu baru lah nak plan. beli bulan dec kot travel on april/.kah kah..dan tak terpikir pon nak ke mana..yang aku tau misi utara ke selatan..itu sahaja. masa tu tic flight dalam RM500 utk returns.

dah masuk bulan 3 baru terhegeh2 nak plan..makanya, tak ckup hari plak, so, dari hanoi nak ke danang naik flight. sebab beli lambat dalam rm300 jugak lah kena... naik Vietnam airlines. layankan je.
tips utk penukaran duit:
- utk ke Hanoi, bawak USD je pon ok. semua tempat accept USD. sebab kalau kira, guna DONG boleh jadi rugi sket.
- Utk area tengah macam Danang, Mui Ne, dan lain2. better se…

Salam Ramadhan Kawan-kawan sekalian

Syukur alhamdulillah masih berkesempatan kita bertemu dengan ramadhan kali ini.

Payah jugak nak carik gambar yang gugurl alone..huhuhu semua nak gambar sekeluarga, sungguh tidak melambangkan ahkak yang single ni. Ok, thanks to mr.google dan thanks kepada pembuat gambar di atas.

Dikesempatan ini, saya dengan rendah diri memohon maaf di atas segala jenis keterlanjuran yang mengguris hati secara sengaja atau tidak. Semoga ibadah kita diberkati dan sentiasa dipertingkatkan.

Blog ini yang seakan terabai dek kesibukan tuan rumah yang tidak terkata. Semoga kesibukan ini ada terselit saham akhirat hendaknya.

Dan syukur sekali lagi kerana kerja migration data utk 139 cawangan semalaysia dari 139 db access kepada db centralize dengan 139 ragam. syabas kepada ahkaklorat ni. Semoga fasiliti baru ini memberi keselesaan serba banyak kepada pengguna.

Dan kepada rakan-rakan yang terasa diabaikan oleh ahkaklorat, sorry lah ye, sekarang ni masa yang ada memang akan dirujuk kepada katil di rumah sahaja…

No plat kereta di curi

aku penah cerita kisah ini yang jadi kat kawan aku masa 2010. tapi kalini, jadi pada aku pula. kejadian di parking rumah aku, motif tak dapat diketahui, tak fasal-fasal aku terpaksa ambil cuti, mujur cuti ganti ada lagi..sayanglah kan kalau EL ni.

Kejadian isnin pagi masa awal ogos yang lepas. dan masa yang tepat kehilangan tak perasan sebab dari sabtu tengahari aku tak keluar rumah sehingga isnin pagi nak pergi kerja. baru perasan dekat opis...hehehe dah lambat mana sempat nak telek kereta, tiba2 opismate aku tegur mana no plat...aduhai...satu kerja kan..tak memasal kena patah balik cari balai polis... dan buat report..

alhamdulillah lom ada apa2 lagi..entah apalah motif orang yang ambil no plat tu..tak memasal terbang rm60 utk both set.

dan diingatkan jangan lupa report kalau kejadian ni terjadi..atleast beringat perkara2 yang tak diingini berlaku.