Tuesday, August 3, 2010

Aimy Zahra

Dah nak masuk 5bulan barulah aku berkesempatan tengok dengan mata kepala aku sendiri si budak kenit yang comel, serius geram aku ngan pipi dia tu, rase nak picit-picit jek..oppsss ibu zahra jgn marah naaa..

Jumpa Zahra and family mase borthday party aariz sabtu lepas. Nasib baik zahra masih lom kenal orang kan, maka senang lah aku nak tolong menyibuk mengagah dia, nanti dah masuk fasa kenal muka orang kompem akan melekat jek kat ketiak makpak dia hehehehe
owh ni masa Zahra nak show off socks dia yang calorful...hehehe
Zahra & Ibu
sebijik kan?
Zarah...cak!
bulat nye mata dia....

Nota kaki: hope jadik lah plan kita nak berbuka puasa tahun ni yang seperti biasa rumah marini lah tempat yang dituju kan..hehehe

4 comments:

semut-terbersin said...

haa kan? aku pon fes time jumpe masa party aritu..kalo nik tak datang, tatau la bila plak dapat jumpe..
ohh arap2 jadik laa gather2 kita di rumah cik reen bulan posa nanti! aku tak saba! cik reen masak sedap! nyum nyum..

xhn said...

ooo aku pn dh lama xjumpa ini budak.ari tu sekali jek.mesti dh pndai wat mcm2 ni.
ooo de ektibiti bukak posa yer...hemmm

NICK @ NADIA said...

finally gmbr zara publish kt cni.bkn kt blog ibu die huhuhu teruk btoi.xpe lah zara kn baik ngn mama yun siap ritu bgelak sakan depa ni hihihi..nway thnx yun 4 beautiful picas :)

Yun said...

smut: same la kite yek

xhan: yupp di plan secare xsengaja mase kat umah ila

nik: nak harapkan ko upload.taun depan pon lom tentukan dpt tgk kan..heheehe

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...