Wednesday, October 6, 2010

Raya Bersama Rakan-rakan

**Entry tengok gambar sampai buhsan.

Bertempat di Grand Nirwana Ballroom, Crown Plaza Kuala Lumpur, Pada tanggal 1 Oktober 2010. Aku diseret diajak oleh geng bernas tradewinds utk join jamuan raya mereka di Crown Plaza, this tym agak grand, yolah sebelum ni asik kat tropicana kan..kalo depa buat kat sane kompem muntah terbelahak lah nak makan sbb kampeni aku pon buat kat situ..muahahaahaaa

Kebetulan aku memang ade case utk disetelkan kat opis Bernas, makanya minggu lepas & minggu ni aku bertapa di sini. tu yang dpt join bergambar sakan..murni sila jeles makan-makan. Well, aku makan bukannye byk kan...kekekee

gambar makanan, aku snap pakai phone cokia aku jek.



pasembor

satay

buah-buahan

air..sedapnye...bandung

eh satay lagi

owh ni aku nk show off tahu sumbat...muahahah motip nye kurang pasti

puding roti karamel berkrim..sedap ooooo

kuih raya wajib utk menyemaakkan suasana raya

kuih calorful

ABC...123...eh eh alib ba ta...eh eh eh ABC sejuk sampai otak

Laksa Johor..sedap ok!

ni yg sharna makan...bapak lah sikit ngalahkan org diet...huahuahua


sape juara makan?

ha saksikan..meja penuh
dengan.....
makanan...kekeke

eh ade lagi lah..ketupat palas, lemang nasik impit, mee goreng & rendang xlupa juga serunding [bukan serunding yang aku jualkan tu...muahahahaha]

close-up sket gambar...tiada motif


lagi..focus pada rendang pulerrr


lagi..sbb rendang di sedap...dap...nom nom nom...makan tanpa henti

air sejuk sampai otak

tidak lupe pada kambing panggang yg semestinya kegilaan mereka kami di bernas

aku jadik suka makan kambing ni pon sbb belajar dr mereka kat bernas ni lah...muahahaha
tgk masing-masing makan..sakan nauuuu

** gambar dr camera sharna** cantek sket kualiti dia..muahahahaaa
persembahan dr staff..jimat kos, nk panggil artis mahal bebenor kot


layan...

sesi bergambar pon bermula..
mulakan bergambar dengan warga-warga senior

bersama rakan-rakan di HR


ni carca marba..tp ramai geng ex-ISD jek kan..

ya ni menyempil skali...dengan geng ER+HR+Admin

turn marwan plan menghiburkan para hadirin sekalian


bersama EX-ISD...waaaaaa rindunya ngan ISD
[aku sorang jek kampeni lain..muahahhaa]
tym ni xsempat nk cekup jazlan..tah mane dia lesap tah
ex-isd lagi.,..

pon ex-isd jugak


eh baru nk bace doa?
dah kate kan gambar xikut turutan..ni b4 start makan ni

dah bace doa, barulah leh serbu.....

seee......berebut2 nak cekut itu ini

ikut giliran ye..sape cepat dia dapat lebih [tipu jek]

well..sempat tu menyempil utk bergambar ngan MD & CFO
ahhahaaha b4 pulang tidur kekenyangan... ke tempat duduk utk smabung kerja


ok sekian sajaha gambar-gambar nye..nnt aku copy kat nyiok kebana...aku upload gamba aku jek..muahahahaa [budget melambak jek gambar sendiri]

2 comments:

cyanamoose said...

uik...sempat plak sanp gmbo pinggan aku.. akak bz merakam kenangan..sebab tu mkn pun sket jek. ahaks.

Yun said...

cyana: well, memang sempat jek..ko tu ke hulu ke hilir.baek dok dendiam makan lain kali

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...