Thursday, October 7, 2010

Nice View

kalo ke Bernas kat Jalan Kia Peng ni, tempat org support IT kat level 31, ni lah view depan mata hari-hari kalo aku duduk sini hari-hari...

semua staff lain jeles sbb tpt ni jek yg view dia cantek..kekekee lagi xbest mane yg dpt tpt pandang condo sebelah ni jek...muahahha..kesian...

tengah stuck buat kerja..tgk view mcm ni..kompem idea datang mencurah2..poyo jek ayat macam lah kerja sebagai pelukis jalanan kan..ngeh33
Cantek kan? leh tgk area KLCC ni ha...xdapat kerja kat twin tower tu, dpt pandang pon jadik lah...muahahahaa... ok saje jek snap, lepas ni kompem hari-hari rindu nak tgk view ni. lagi best bila hujan & kilat sambung menyambung....sangat rare~~~~ kekekeke xdapat bayangkan dok kat level 66 twin tower tu ek...erm xpe...lepas ni kene hadap tempat sesak lain plak..bila lah nak hadap view cantek kat melaka tu plak ek? adoiyai~~~

3 comments:

cyanamoose said...

aiyooo... jelesnya!!! view akak condo sebelah..siap aribulan view spentot! tp salu angkt pale jek..muka boss..so better akak stone tgk PC. ahaha

KEnanga said...

wow...lawa...tgu la malam plak nok..Durja ngesot menjelma..auuww!

Yun said...

cyana: betulkan..semua org kate tempat kat atas ni view santek sangat!

kenanga: tu lah...impian nk keje ngan petronas xberjaya..dpt tgk jadik lah..kat umah tatap menara TM jek..sbb TM pon xmo amik aku kerja kan..kekeke

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...