Skip to main content

Memo untuk ex-10L & warga 10L

from : jonet,
to : ex-10L & warga 10L [pada mereka yang xdapat email...] - Ila, Nik, Zehan, Ejot [kalau nak join..kekekee], Marini, Ida, Zamz, Mira, Didi, Kak Shikin, kecik, Yun, fizah, ayu, ida, che' kham, sape2 lagi yg aku tertinggal..sila lah...jemput....

----------------------------------------------------------------------

salam...

kpd sahabat2 sume...sudikah kiranya memenuhi jmputan daku utk menghadirkn diri ke bilik aku pada 22hb ni,malam la...reason x lain x bkn dh lama x gather ramai2 kn =D sementelah pula haritu ja aku smpt berada d kl,karna akn pulang ke negara tuan patik keesokkan hari nya =D . details utk gathering tu adalah spt berikut:-

venue: hotel sentral, kl sentral.
date & time: 22 October, mlm la (ikut keselesaan n kata sepakat org ramai) JUMAAT ye kengkawan
makanan: mybe domino's pizza / kfc / sewaktu dgnnya (dah sah2 aku xleh
masak) sape nk bwk kue ry utk aku dialu2kn.hahaha...

tp de 1 bnda la aku nk mntak pndpt, disbbkn ameng pasti akan sebok ngan kengkawan die maka dia xkan ada kt bilik, so cmne ngan hubby2 korg tuh? yun cdgkan depa lepakla kt cafe2 kt kl sentral tu. selesa n leh mkn tanpa gangguan ank (sbb ank pasti akan bersama ibu) .sbrg cadangan n soklan bleh diajukan..



Yang merindui kengkawan,
Jonet..

---------------------------------------------------------------------------
Marilah kita beramai2 memeriahkan& memenuhkan bilik sempit hotel tersebut...lalaaaa

Comments

ZzamzZ said…
hehe haruslah kte b'jumpe kwn yg duk oversea ni..aiya jumaat mlm kn..terpaksela aku menyiapkan sume keje sekolah awal² ni..huhu sem yg sungguh serabut..yun tlg wt kn kj sekolah den ni..
Yun said…
kalo aku buatkan...make sure aku yg dpt scroll tu nnt!
NICK @ NADIA said…
adeh bilik terbuka la pulak ye..aku xreply pape pn lg kt jonet.xbrani nk bjanji bgai kn.dok tgu komen dr sang suami dlu.fes round feedback xbegitu mberangsangkan.die tkut isteri die ni lupe daratan klu dh jmp geng sekutu muahaha.
xpe2 kte cube byk2 round smp bjaya huhuhu
sape lg join ni
Yun said…
cube sampai berjaya..alah jumpe malam nik...aku rase beforw 12am kite dah kena blah dah..kalo siang ye...boleh masuk kategori lupe daratan..
Yun said…
weh nik cube ko diskusi ngan marini..laki ko kalo tau laki marini ade..kompem lah dia xragu2..hehehee sbb ade geng...

owh..seb baek aku xmengalami masalah nk mintak kebenaran vagai ni..muahahahahahaa
cik reen said…
klaka lak aku baca komen nik. tp bajet wacha pun akan kata yg sama..takpe akan diusahakan utk sampai ke sana pd tarikh yg dijanjikan..slamat berjumpa semula kengkawan!!!!
Anonymous said…
cik yun, saje je hang nak menjeleskan aku ye...sabo2...taula aku jauh...huhuhu
Anonymous said…
lupe letak nama-ejot yg comey- tehehehe :p
Yun said…
sorry teacher...tp ko selalu jek kan jumpe jue..hehehe

ye ye jek aku anggap anonymous ni si ejot..kekkee
Anonymous said…
hahaha...bulan 11 or awal bulan 12, aku lak nak wat gath...lame gilllerrr xjumpe korang...huhuhu

p/s: cik yun, saya dgn bangganya telah terlupakan apsword beserta user id untuk blog saya...makanya tidak dpt menghupdate plus menggunakannya sbg id sy...HUwaaaaaaa...nampak sgt aku dah tua.... :(

-ejot yg comey- :)

Popular posts from this blog

Vietnam (KUL-Hanoi-Danang- Hoi An - Mui Ne - HCMC - KUL)

Travel ke Vietnam ni dah nak setahun baru terhegeh-hegeh nak update kan. well, macam biasa, gambar dalam phone je uols, tu yang lambat nak proses. lepas tu aku memang malas super malas nak mengarang ayat.

percutian ke Vietnam ni takdelah rancang apa-apa, bila stress kerja mulalah tangan tu gatal kan. dan tanpa plan apa2, aku ajak DD beli tiket flight ke Hanoi and balik dr HCMC. ko mampu...gamble beli lepas tu baru lah nak plan. beli bulan dec kot travel on april/.kah kah..dan tak terpikir pon nak ke mana..yang aku tau misi utara ke selatan..itu sahaja. masa tu tic flight dalam RM500 utk returns.

dah masuk bulan 3 baru terhegeh2 nak plan..makanya, tak ckup hari plak, so, dari hanoi nak ke danang naik flight. sebab beli lambat dalam rm300 jugak lah kena... naik Vietnam airlines. layankan je.
tips utk penukaran duit:
- utk ke Hanoi, bawak USD je pon ok. semua tempat accept USD. sebab kalau kira, guna DONG boleh jadi rugi sket.
- Utk area tengah macam Danang, Mui Ne, dan lain2. better se…

No plat kereta di curi

aku penah cerita kisah ini yang jadi kat kawan aku masa 2010. tapi kalini, jadi pada aku pula. kejadian di parking rumah aku, motif tak dapat diketahui, tak fasal-fasal aku terpaksa ambil cuti, mujur cuti ganti ada lagi..sayanglah kan kalau EL ni.

Kejadian isnin pagi masa awal ogos yang lepas. dan masa yang tepat kehilangan tak perasan sebab dari sabtu tengahari aku tak keluar rumah sehingga isnin pagi nak pergi kerja. baru perasan dekat opis...hehehe dah lambat mana sempat nak telek kereta, tiba2 opismate aku tegur mana no plat...aduhai...satu kerja kan..tak memasal kena patah balik cari balai polis... dan buat report..

alhamdulillah lom ada apa2 lagi..entah apalah motif orang yang ambil no plat tu..tak memasal terbang rm60 utk both set.

dan diingatkan jangan lupa report kalau kejadian ni terjadi..atleast beringat perkara2 yang tak diingini berlaku.

No Plat Kereta dicuri

Perkara kecil tapi impak nye besar.

Sedar Tak Semua bahawa kes kecurian no plat kereta bukan lah perkara yang boleh di pandang enteng/sambil lewa. Perkara ini merupakan satu perkara serius, di mana ianya terjadi kepada sahabat saya sendiri. Kejadian ini baru sahaja berlaku pada minggu lepas dalam rabu mlm khamis, di mana beliau mendapati no plat kereta nya telah di curi, di bahadian hadapan & belakang. pelikkan. kebiasaan, org akan mencuri tayar ataupon mencuri kereta itu teros. Kalo bagi saya lah, itu adalah perkara kecil jek..no plat jek kan...baru berapa ringgit kite rugi. tetapi sedarkah semua, kehilangan no plat ini patut dilaporkan pada pihak POLIS dengan kadar segera & simpan lah salinan aduan anda utk kegunaan di masa hadapan.

Berbalik pd cerita kisah benar yg berlaku pd sahabat saya yg namanya si Jan [Bukan nama sebenar] yg pd asalnya mengingatkan, no plat nya di ambil oleh pihak management tpt kediaman nya, memandang kereta beliau tidak menampal sticker utk parking.tet…