Thursday, October 7, 2010

Memo untuk ex-10L & warga 10L

from : jonet,
to : ex-10L & warga 10L [pada mereka yang xdapat email...] - Ila, Nik, Zehan, Ejot [kalau nak join..kekekee], Marini, Ida, Zamz, Mira, Didi, Kak Shikin, kecik, Yun, fizah, ayu, ida, che' kham, sape2 lagi yg aku tertinggal..sila lah...jemput....

----------------------------------------------------------------------

salam...

kpd sahabat2 sume...sudikah kiranya memenuhi jmputan daku utk menghadirkn diri ke bilik aku pada 22hb ni,malam la...reason x lain x bkn dh lama x gather ramai2 kn =D sementelah pula haritu ja aku smpt berada d kl,karna akn pulang ke negara tuan patik keesokkan hari nya =D . details utk gathering tu adalah spt berikut:-

venue: hotel sentral, kl sentral.
date & time: 22 October, mlm la (ikut keselesaan n kata sepakat org ramai) JUMAAT ye kengkawan
makanan: mybe domino's pizza / kfc / sewaktu dgnnya (dah sah2 aku xleh
masak) sape nk bwk kue ry utk aku dialu2kn.hahaha...

tp de 1 bnda la aku nk mntak pndpt, disbbkn ameng pasti akan sebok ngan kengkawan die maka dia xkan ada kt bilik, so cmne ngan hubby2 korg tuh? yun cdgkan depa lepakla kt cafe2 kt kl sentral tu. selesa n leh mkn tanpa gangguan ank (sbb ank pasti akan bersama ibu) .sbrg cadangan n soklan bleh diajukan..



Yang merindui kengkawan,
Jonet..

---------------------------------------------------------------------------
Marilah kita beramai2 memeriahkan& memenuhkan bilik sempit hotel tersebut...lalaaaa

10 comments:

ZzamzZ said...

hehe haruslah kte b'jumpe kwn yg duk oversea ni..aiya jumaat mlm kn..terpaksela aku menyiapkan sume keje sekolah awal² ni..huhu sem yg sungguh serabut..yun tlg wt kn kj sekolah den ni..

Yun said...

kalo aku buatkan...make sure aku yg dpt scroll tu nnt!

NICK @ NADIA said...

adeh bilik terbuka la pulak ye..aku xreply pape pn lg kt jonet.xbrani nk bjanji bgai kn.dok tgu komen dr sang suami dlu.fes round feedback xbegitu mberangsangkan.die tkut isteri die ni lupe daratan klu dh jmp geng sekutu muahaha.
xpe2 kte cube byk2 round smp bjaya huhuhu
sape lg join ni

Yun said...

cube sampai berjaya..alah jumpe malam nik...aku rase beforw 12am kite dah kena blah dah..kalo siang ye...boleh masuk kategori lupe daratan..

Yun said...

weh nik cube ko diskusi ngan marini..laki ko kalo tau laki marini ade..kompem lah dia xragu2..hehehee sbb ade geng...

owh..seb baek aku xmengalami masalah nk mintak kebenaran vagai ni..muahahahahahaa

cik reen said...

klaka lak aku baca komen nik. tp bajet wacha pun akan kata yg sama..takpe akan diusahakan utk sampai ke sana pd tarikh yg dijanjikan..slamat berjumpa semula kengkawan!!!!

Anonymous said...

cik yun, saje je hang nak menjeleskan aku ye...sabo2...taula aku jauh...huhuhu

Anonymous said...

lupe letak nama-ejot yg comey- tehehehe :p

Yun said...

sorry teacher...tp ko selalu jek kan jumpe jue..hehehe

ye ye jek aku anggap anonymous ni si ejot..kekkee

Anonymous said...

hahaha...bulan 11 or awal bulan 12, aku lak nak wat gath...lame gilllerrr xjumpe korang...huhuhu

p/s: cik yun, saya dgn bangganya telah terlupakan apsword beserta user id untuk blog saya...makanya tidak dpt menghupdate plus menggunakannya sbg id sy...HUwaaaaaaa...nampak sgt aku dah tua.... :(

-ejot yg comey- :)

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...