Sunday, February 6, 2011

CNY @ Hatyai



Percutian pendek [3-5 Feb 2011] tapi berbaloi walaupon letih travel dengan keretapi ni. tp pengalaman yang sangat marbeles. Abaikan dagu aku yang berlapis tu [dan td bon kate aku dah berisi...sob sob...kena diet kot], cuma nak tunjuk bukti dah sampai..hahaha muke sememeh xmandi lagi. selama ni naik keretapi ke Dabong jek kan. dan kali ni best sbb amik katil terus...memang nyenyak aku tidur..sedar sedar..suara mengalunkan perkataan.."Subuh..Subuh..Subuh" trip yang sempoi anjuran Atat. kali ni alhamdulillah ramai jugak yang join.dalam 27org & 2 org kanak-kanak..ehh kategori baby lagi ni..

yang best adalah air terjun & floating market & pulut mangga & air ovaltine kat 7E. tempat best mesti sekejap jek singgah kan..hope nnt boleh ke sana lagi.. overall bajet hanya RM350 sahaja termasuk tiket keretapi, hotel, makan, shopping sikit2.

2 comments:

Yanie said...

Yun, takde pic floating market ke? nak tengok..hehe~

Yun said...

owh memang ada...cerita nya xsiap lg..maka lambat lg publish...

kalo nk versi lom edit..sila lah jengah di fesbuk saya ya..aku dah upload byk jugak gambau...1/4 dr hasil tangkapan aku ahaks...

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...