Sunday, February 13, 2011

Me & Ziyad...auuuwww

Jumpa Si ziyad masa kenduri Helmi ngan Erda ahad lepas. yawwwnnnn...geram aku, rasa nak gigit-gigit jek, nasib baik anak orang. Mula-mula aku perasan mak dia si shidah, opss shidah, kompem harunarif ada ni, dan mesti anak depa ada kan. macam2 rintangan nak jumpa si ziyad ni, dari wife si arif tu bersalin kat hospital serdang sampai anak dia dah 6bulan ni, adik lah plan di tangguhkan. takpe janji dah jumpa kan. nnt suh Abah si ziyad sediakan makanan yg best sebelum Auntie mai rumah ziyad yek.
bersilat jugak bapak si Ziyad ni nak snap, sbb Ziyad terlebih eksited Jumpe Auntie dia cun ni. sila muntah di toilet, jgn muntah bersepah yek.

Dan muka si Ziyad ni, sebijik muka mak dia, kulit pon ikut mak, cuma manis tu ikut bapak dia sikit2 jek..sipi-sipi jek orang kampung aku kate. dah jangan nk kecik ati bapaknya si Ziyad, adalah sipi-sipi kan.; muahahahaha

till we meet again ya ziyad...xsempat snap ngan kamera aku..ni guna BB bapak si ziyad.

No comments:

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...