Sunday, February 13, 2011

ATAT @ Hatyai = HaTTat



Ok lah, gambar aku lom siap pilih. maka entry untuk Hatyai lambat lagi kot..ahaks...Video ni hasil dari si Zaff [Atatian] yg rajin. even simple, tapi bermakna utk trip HaTTaT ni. untuk kenangan anak cucu & cicit. Even Pergi Hatyai jek..cuma the best thing we make it in a big group [27adults & 1tod & 1baby] Sejarah kan bg Atat after 3years xdek even besau mcm ni. hope next time, akan ramai yang dah beranak pinak join. Xperlu risau kot, ramai tukang jaga time ibu2 bapak2 nak meronggen.. huahuahau cuma time melalak..pandai2 lah handle yek.ahaks

Nota kaki: lambat plak rancangan Merlin malam ni

No comments:

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...